MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın, atanamadığı için intihar eden Merve'ye ağlıyor: Yürek yakan hikaye...
Ege
18 Nisan 2018 Çarşamba 08:47

Aydın, atanamadığı için intihar eden Merve'ye ağlıyor: Yürek yakan hikaye...

Aydın'da ilaçla intihar eden öğretmen adayı Merve Çavdar'ın arkadaşları anlattı: "İş bulamaması onu bunalıma soktu. Ataması yapılmadığı için bunalımdaydı. O gün evden 'iş aramaya' diye çıkmıştı."

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde, çok sayıda andidepresan ilaç içerek canına kıyan Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Öğretmenliği mezunu Merve Çavdar’ın (25) arkadaşları, “İş bulamaması onu bunalıma soktu” dedi. Muğla, Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde 2014 yılında Sosyal Bilimler öğretmenliğinden mezun olan Merve Çavdar (25) önceki gün sabah saatlerinde “İş bulmaya gidiyorum” diyerek İncirliova İlçesi’ndeki evinden ayrıldı. Çavdar, Güzelçamlı Mahallesi sahilinde yanına aldığı antidepresan ilaçların hepsini içerek intihar etti.

Gazete Habertürk'ten Ronahi Dündar ve Sevgi Çavuşoğlu'na konuşan Çavdar’ın yakın arkadaşı E.İ., “Üniversiteden beri arkadaşımdı. Annesi, babası ve kız kardeşiyle beraber Aydın’da yaşıyordu. Ailesinin durumu çok iyi değildi. Babası çiftçi. 4 sene içinde sadece bir etüt merkezinde kısa süreli olarak çalıştı. Onun dışında özel okullara başvurdu ama hiç olumlu olarak geri dönüş almadı. Ataması yapılmadığı için sürekli ‘Ne yapacağım’ diye düşünüyordu. Hayat dolu sürekli gelecek planları yapan biriydi” dedi. Çavdar’ın diğer arkadaşı İ.S. ise, “Merve çok güler yüzlü pozitif bir kızdı. KPSS’yi kazandı ancak branşıyla ilgili kadro sıkıntısı nedeniyle iş bulamadı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TC misafir
 18 Nisan 2018 Çarşamba 18:47
Esnafı, çiftçisi, öğrencisi, emeklisi, asgari ücretlisi,... yakın zamanda bakın bu saydığım kesimlerin intiharının ortak nedeni ekonomi temellidir. Sağda solda atıp tutan paralı yalakaların değil vatandaşın derinden gelen haykırışı var artık emin olun bunun önünde hiçbir güç duramayacak. Olan Merve gibi cevherlerimize oluyor yazık.
 muhalif
 18 Nisan 2018 Çarşamba 12:13
mervenin intiharı ile ilgili sosyal medyada öğle paylaşımlar olduki, insanın kanını donduruyor, nasıl bir ülkede yaşıyoruz? ülkenin bölünmüşlüğünün göstergesi, eğer iktidarın yanında değilseniz, onlar bu olayı "chp.nin bir oyu eksildi" diye görebiliyorlar, vicdanlar körelmiş durumda.çok vahim....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz