MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bademli ve Kaymakçı’da 2 bin kişilik iftar sofrası
Yerel Yönetimler
18 Haziran 2017 Pazar 15:06

Bademli ve Kaymakçı’da 2 bin kişilik iftar sofrası

Ödemiş Belediyesi, hayırseverlerin katkılarıyla düzenlediği iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Hafta sonu Bademli ve Kaymakçı’da kurulan sofralara vatandaşlar  büyük ilgi gösterdi.

Ödemiş Belediye Cuma akşamı Bademli Festival alanına yaklaşık 2500 kişinin katıldığı iftar sofrası kurdu. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Eski dönem Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, meclis üyeleri, daire müdürleri ve Bademli mahallesinde yaşayan vatandaşlar katıldı Kuran Tilaveti ve dualar yapılarak oruç açıldı.

Başkan A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Birlik beraberliğimizin arttırmak, tuz ekmeğimizi sizlerle paylaşmak için bir aradayız. İftar sofralarımızı hayırseverlerimizin katkılarıyla düzenliyoruz. Katkı veren herkese çok teşekkür ederim. Her yıl olduğu gibi Bademli mahallesinde kurulan iftar soframız Kadıoğlu Beton’un katkılarıyla hazırlandı. Teşekkür ederiz” dedi. Eski dönem Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık konuşmasında ise vatandaşların Ramazanını kutladı.

KAYMAKÇI’DA 2000 KİŞİLİK İFTAR
Cumartesi akşamı Kaymakçı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Kaymakçı Mahallesi meydanında hazırlanan iftar sonrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti. Meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

BURAK ALKAŞ VE EKİBİNE YOĞUN İLGİ
Televizyon ekranlarından Orço karakteriyle tanınan, ilçemizde çekilen Yeşil Deniz dizinde de rol alan Burak Alkaş  ve ekibi çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bu yıl her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Ramazan etkinlikleri, merkez dışında iftar sofrası kurulan mahallerde yapılıyor. Çocukların eğlenceli yarışmalarla eğlendiği programlarda eski Ramazan eğlencelerine yer veriliyor. Çocuklar program  sonunda Burak Alkaş başta olmak üzere, oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışıyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz