MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçeli'den camideki müzik yayınına tepki: İzmir bizim kurtuluşumuzun onurudur
Politika
22 Mayıs 2020 Cuma 19:11

Bahçeli'den camideki müzik yayınına tepki: İzmir bizim kurtuluşumuzun onurudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milletimizin hassasiyetleriyle alay eden namertler bulunup acilen cezalandırılmalıdır" dedi. İzmirli vatandaşların töhmet altında bırakmamasını belirten Bahçeli, "İzmir bizim iftiharımız, kurtuluşumuzun onurudur" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye’mizin yükselişinden rahatsız olan, ilerleyişini hazmedemeyen provokatörlerin, organize sabotaj ve suikast timlerinin her türlü kumpasını yıka yıka bekamıza ve varlığımıza sahip çıkacağız. Bilinmelidir ki, bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, vatan bölünmeyecek, Türkiye düşmeyecektir. Merkezi ezan okuma sistemine sızıp camilerimizin hoparlöründen korsan marş ve şarkı çalınmasını sağlayan şerefsizlerin arkası önü çok iyi araştırılıp, karanlık emeller açığa çıkarılmalıdır. Bu arada, hiç kimse İzmirli vatandaşlarımızı töhmet altında bırakmamalıdır. İzmir bizim iftiharımız, kurtuluşumuzun onurudur.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Baba Muhalefet
 22 Mayıs 2020 Cuma 20:00
Laf mı bu şimdi yani; İzmirli neden töhmet altında kalacakmış ki?.. Ortada karanlık bir provokasyon olduğu açık... Ve provokatör 81 ilin herhangi birisinden ve hatta yurt dışından da olabilecekken neden illa "İzmirli" sözcüğü telaffuz ediliyor?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz