MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçova'da düğüm çözüldü... O isim adaylığını açıkladı!
Politika
9 Aralık 2017 Cumartesi 10:17

Balçova'da düğüm çözüldü... O isim adaylığını açıkladı!

Yarın gerçekleşecek olan Balçova kongresinde yaşanan aday belirsizliği çözüldü. Mevcut başkan Aygül Eryılmaz yeniden aday oldu.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kurultay takvimi işlerken İzmir’de ilçe kongreleri tüm hızıyla gerçekleşiyor.

Balçova’da düğüm ise adaylık düğümü çözüldü. İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ın ‘tamam’ kararı almasıyla ilçede bir belirsizlik yaşanıyordu.

Kongreye 24 saat kala flaş bir gelişme yaşandı. Bir önceki kongre sürecinde ikna edilen ve göreve devam eden Eryılmaz, bu kongrede de aday olmaya karar verdi.

Balçova kongresinin Eryılmaz’ın tek adaylığı ile geçmesi bekleniyor. Kararı hakkında Egedesonsöz’e konuşan Eryılmaz, “Örgütten inanılmaz bir baskı var cümlesi klasik ama beni seçen kadınların ‘sistemimiz var, devam et’ şeklindeki isteklerine tepkisiz kalamazdım. 6 yıldır onlarla beraber yol yürüyorum. Beni onlar seçti. Belediye Başkanım Mehmet Ali Çalkaya da sürecin başından beri ‘karar senin’ diyordu. Bende yeniden aday olmaya karar verdim" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz