MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balık halinde sıkı denetim: Sıraya gir, mesafeyi koru!
Güncel
29 Mart 2020 Pazar 17:12

Balık halinde sıkı denetim: Sıraya gir, mesafeyi koru!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kaynaklar Balık Hali’nden yansıyan kalabalık görüntüler sonrası önlem alındı. Belediye yetkilileri satıcı ve alıcıları uyarırken herkesin sıraya girmesini ve mesafeyi korumasını istedi.

EGEDESONSÖZ- Koronavirüs salgını olmasına rağmen kalabalık ve yoğun giriş çıkışların durmadığı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Buca Kaynaklar’daki balık halinde önlemler alındı. İzmir genelinde pazarlar dahil tüm balık satıcılarının alım yaptığı balık halinde kalabalık görüntüler tepkilere neden olmuştu.  Hal içinde yer alan dükkanlardan balık almaya gelen müşteriler ile balık haline kamyonlardan getirilen balıkları almak isteyenler aynı ortam ve alanlarda bulunuyordu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı halde düzenlemeleri yaparken önlemleri sıklaştırdı. Daire Başkanı Hakan Öztürk ve beraberindekiler gece yarısı saat 03:00’te alınan önemleri inceledi. Zabıta ekipleri de alınan önlemlerin yerine getirilmesi için halde dükkanları bulunan işletmecilere uyardı.

Öte yandan balık halinin görünen yerlerine uyarıcı levhalar yerleştirilirken “Koronavirüsün şakası yok. Sıraya gir, 1 metre mesafeyi koru” uyarılarında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz