MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yıldırım İzmir’de bayramlaşacak
Politika
22 Haziran 2017 Perşembe 22:07

Başbakan Yıldırım İzmir’de bayramlaşacak

Ramazan ayının bitimine sayılı günler kala İzmir’deki siyasi partilerin ve devlet kurumlarının ne zaman bayramlaşacağı belli oldu. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım’ın da İzmir’deki bayramlaşma törenine katılacağı kesinlik kazandı.

EGEDESONSÖZ- Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin personel ile bürokratları ve siyasi partilerin il başkanlıklarının ne zaman ve nerede bayramlaşacağı belli oldu.

CHP’DE ADRES YİNE AYNI
Buna göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, arife günü (Cumartesi) saat 15:00'te Kültürpark’taki İzmir Sanat'ta bayramlaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde ise Başkan Kocaoğlu’nun da katılacağı bayramlaşma 23 Haziran Cuma (Yarın) meclis salonunda saat 11:00’de yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de ise bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü saat 14:00’te il başkanlığında gerçekleşecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM İZMİR’DE BAYRAMLAŞACAK
Başbakan Binali Yıldırım'ı 23 Haziran Cuma günü (Yarın) şehit ailelerine Kaya Termal’de verilecek iftar nedeniyle kentte ağırlayacak olan AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda ise bayramlaşma töreninin arife günü (Cumartesi) yapılacak. Başbakan iftar yemeğinin ardından kentte konaklayacak. Arife günü ise Başbakan Yıldırım’ın ve teşkilatın eksiksiz katılacağı bayramlaşma programı saat 10:00’da gerçekleşecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz