MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbuğ ‘Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız’ sorusuna ne dedi?
Güncel
21 Nisan 2018 Cumartesi 17:54

Başbuğ ‘Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız’ sorusuna ne dedi?

Genelkurmay eski Başkanı Başbuğ, piyasaya yeni çıkan kitabının imza etkinliğinde binlerce İzmirliler ile bir araya geldi. Başbuğ, ‘Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız’ sorusunu da cevapladı.

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ/Türkiye 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Süreçte ittifakların yapılıp yapılmayacağı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı olarak kimi öne süreceği merak ediliyor.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda henüz net bir açıklama yapmadı. Kulislerde CHP’nin Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’u seçenek olarak düşündüğü konuşuluyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde iktidar tarafından yaptırılan anketlerde sürpriz bir sonucun ortaya çıktığı kamuoyuna yansımıştı. Ankette, ‘Başbuğ'u Cumhurbaşkanı olarak görmek' isteriz diyenlerin oranının yüzde 22 olduğu öğrenilmişti.
Başbuğ, piyasaya yeni çıkan, Osmanlı'dan Cumhuriyete Güç Odaklarının Mücadelesi kitabının imza etkinliği için İzmir Kitap Fuarı’na geldi. Binlerce İzmirliyle fuarda buluşan Başbuğ vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.Çok sayıda vatandaş Başbuğ’u cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediğini söyledi. Başbuğ yöneltilen, ‘Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?’ sorusuna ise , “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” cevabını verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz