MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Acar'a MHP'den destek: 'Gerçek rantçılar ve iftira sahipleri...'
Politika
16 Ağustos 2017 Çarşamba 14:58

Başkan Acar'a MHP'den destek: 'Gerçek rantçılar ve iftira sahipleri...'

Aliağa belediye başkanı Serkan Acar, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Acar, Aliağa'daki satış tartışmaları ile ilgili olarak, "bugüne kadar Aliağa’yı siyasi kutuplaşmayla oyalayanlar gerçek rantçılar ve iftira sahipleridir" dedi.

Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette Aliağa belediye başkanı Serkan Acar, “Gerek Türk siyasi hayatı için, gerekte MHP açısından çok büyük öneme sahip olacak 2019 yılındaki seçimlere hazırlanacak olan kadroların seçildiği il kongremizde tekrar güven tazeleyen il başkanımız Necat Karataş bey’i ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.  İnancım odur ki bu kadrolar ile birlikte uyum içerisinde 2019 yılına MHP damgasını vuracağız. İlk önce Mahalli idareler seçimlerinden ve ardından Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle çıkarak bu necip millete hizmet edeceğiz.” Dedi.

ALİAĞA’YI SİYASİ KUTUPLAŞMAYLA OYALAYANLAR…
Ayrıca son günlerde yaşanan Çaltılıdere’de bulunan 597 dönümlük arazinin, satışı ile ilgili konu hakkında da il başkanı Necat Karataş’a ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirmede bulundu ve son olarak da bu konu hakkında şunları söyledi; “Bugüne kadar Aliağa’yı siyasi kutuplaşmayla oyalayanlar gerçek rantçılar ve iftira sahipleridir. Bizim Aliağa’nın değişimi yolunda tek dayanağımız aziz milletimizdir. Bu millet benim ve ekibimin arkasında durduğu sürece Aliağa’nın bağırsaklarını temizlemeye devam edeceğiz. 

Bizler iş başına geldiğimizde (Az laf çok iş) anlayışı ile yola koyulduk. İlçemizin yıllara dayanan sorunlarının birçoğuna gece demeden gündüz demeden çalışarak çözüm getirdik, ama bu süreçte siyasi sorumlulukları gereği Aliağa’ya ve Aliağa halkına verdiğimiz hizmete destek vermeleri gereken siyasi partiler bırakın destek vermeyi işimizi daha da çok zorlaştırma adına ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular.

Bize göre bununda gerekçesi Aliağa’mızda yaptığımız gayretli çalışmalarla ilçemizi sorunlarından kurtarıp hizmetimizle Aliağa’mıza damgamızı vuracağımız ve halkımızın gönlünde taht kuracağımız korkusudur. Oysa ki önemli olanın ilçemize halkımıza hizmet etme gerçeğidir. Ama bu korkuyu onlara yaşatmaya devam edeceğiz ve Aliağa’mız Ege’nin incisi olacaktır. Bizler bu azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

KARATAŞ: KENDİ KAZDIKLARI KUYUYA DÜŞECEKLER
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR’ın bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başladığı sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi’nin  “ÜRETKEN BELEDİYECİLİK” anlayışının en güzel örneğini sergileyen Serkan ACAR’ın Aliağa için yaptığı tüm çalışmalarının taktir’e şayan olduğunu belirtti.

Karataş, şunları söyledi:

“Ama ne yazık ki meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla hareket ederek Serkan Bey’i gerçek dışı karalamalarla aslı astarı olamayan ve bize göre de kendilerinin de inanmadığı itham ve iftiralarla yapılan çalışmalara gölge düşürme amacındalar. Bu iftira sahipleri kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerini zaten düşünüyorduk nihayetinde son yaşanan gelişmelerde bunu teyit etmiştir. İzmir büyükşehir belediyesinin son aldığı karar da bunun bir göstergesidir. Bu sebeple pişkinliği bir kenara bırakıp itham ve iftira sahipleri Belediye Başkanımız Serkan Acar beyden özür dilemeliler.

Ayrıca meseleye son anda dahil olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU’nun da Aliağa halkının ali-menfaatlerine uygun davranmaya ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapacağı çalışmaları bir an önce yapması ve Aliağa Belediyesi’nin yapacağı işlerin önünü tıkamamasını önemle rica ediyorum. Önemli olanın Aliağa halkına verilecek hizmet’tir.

Malumunuz üzere Aliağa’daki belediyeciliğin farkı ortadayken İzmir’deki yaşanan sorunlara vakıf olan teşkilatımız, İzmirli hemşerilerimizden tam destek beklemektedir 2019 yılındaki mahalli idareler seçimlerinde MHP belediyeciliğinin farkını tüm İzmir’e göstereceğimizi buradan ilan ediyorum. Çünkü MHP kadroları bu ülkeyi yönetecek zenginliğe, tecrübeye, ehliyete sahip, kararlı, dirençli ve azimli kadrolardır”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İrfan Gündüz
 17 Ağustos 2017 Perşembe 08:24
tamam sayın MHPliler Aziz Bey araziyi satın almasın ve herkes sussun hatta özür dilesin. peki siz hiç sormucakmısuız Serkan beyin bahsettiği HİSSEDAR kim?, nereli, izmirlimi, neden gelip burayı aldı madem kazancsız bir yer neden bu gayret ve savaş? vicadanızıza yer etmiyormu sayın mhpli başkanlar. sadece soruyorum
 
 16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:28
Kamu malının satılmasına MHP genel merkezinden de destek gelmiş :)
 doğrucu
 16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:27
Biz bizeyiz, saklamayın, biriniz seçimle, öburunuz Akşenerle silineceksiniz, bu satış da mahkemeden dönecek! Daha neyi zorluyorsunuz ki?
 Aliağalı ülkücü
 16 Ağustos 2017 Çarşamba 19:03
Toprak satışı hangi milliyetçilikte var sayın başkan. Toprak satıyor özel idare mallarını satıyor diye direniş başlatan mhplilere bu yakışmıyor. Kim bu hisse sahibi hiç araştırıldı mı mhp bu mu
 
 16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:07
MHP Aliağa' da ne yapmış ? Şunu yaptık diyebiliyorlar mı? Karşıyaka Belediyesi daha yeni yarı olimpik havuz açtı. Var mı benzer proje(ler) ? Araziyi satan sizin belediye suçlu başkaları nasıl oluyor ? Yaptıkları proje yok ama laf çok. Kaç yıldır Manisa'yı da MHP yönetiyor ancak raylı sistem adına çivi çakmamışlar çivi! 2019 yılına da MHP damga vuracakmış. Yahu kendi söylediğiniz bu lafa kendiniz inanıyor musunuz ? :) en son ki seçimlerde taban hayır dedi, farkında mısınız ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz