MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Anık’tan korsan çıkışı: Bu kadarına pes, işi azıttılar!
Otomobil
18 Nisan 2018 Çarşamba 12:10

Başkan Anık’tan korsan çıkışı: Bu kadarına pes, işi azıttılar!

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Anık, “Korsan işi azıttı, yasadışı taşımacılığı internet ortamına taşıdı. İzmir'de yasadışı taşımacılık yapan korsanlar, pervasızlıklarıyla da "Bu kadarına pes" dedirtti. Korsan taşımacılığı internet siteleri üzerinden alenen duyurmaya kalktı” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Başkanvekili Erkan Özkan ve Genel Sekreter Mesut Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ı ziyaret etti. Görüşmede Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Sabancı, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Arif Aysun, Trafik Denetleme Şube Müdürü Şamil Özsagulu da yer aldı.  

Başkan Anık, kentteki korsan taksicilere tepki gösterdi. Başkan Anık ayrıca mücadeleye katkı sağladığı için İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini sundu.

KORSAN İŞİ AZITTI
Anık, “Korsan işi azıttı, yasadışı taşımacılığı internet ortamına taşıdı. Emniyet Müdürlüğü, kanunları hiçe sayıp haksız kazanç sağlayan, pervasızlıkta da sınır tanımayan bu kişilere operasyon başlattı. Emniyet’e teşekkür ediyoruz” dedi.

BU KADARINA PES
Anık, “İzmir'de yasadışı taşımacılık yapan korsanlar, pervasızlıklarıyla da "Bu kadarına pes" dedirtti. Kanunlara meydan okuyup kayıt dışı ekonomiye yol açan bu kişiler, korsan taşımacılığı kurdukları internet siteleri üzerinden alenen duyurmaya kalktı. İl Emniyet Müdürlüğü, ne yasa ne de sınır tanıyanlara yönelik harekete geçti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Menderes Havalimanı başta olmak üzere kentin farklı yerlerinde izinsiz yolcu taşıyanlara şok operasyon gerçekleştirdi, çok sayıda araç sahibi ve sürücüsü hakkında cezai işlem uygulandı” diye konuştu.

VALİ AYYILDIZ VE MÜDÜR AŞKIN’A TEŞEKKÜR
Anık, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'a teşekkür ederken, “Hak gaspına ‘dur’ denilerek Türkiye’ye örnek olacak bir uygulamaya imza atıldı. Ortada ciddi bir sorun vardı, haksız ve hukuksuz şekilde kazanç elde ediliyordu. İnterneti ve sosyal medyayı kullanarak müşteri arayan korsanlara karşı daha etkin mücadele edilmesi için birçok kez çağrıda bulunmuştuk. Ne mutlu ki, kazancımıza göz dikenlere artık göz açtırılmıyor. Valimiz Erol Ayyıldız’a, Adnan Menderes Havalimanı Mülki İdare Amirimiz Aydın Memük’e ve Emniyet Müdürümüz Hüseyin Aşkın ile emniyet güçlerimize müteşekkiriz” dedi.

MÜCADELEMİZ HAK GASPINA YÖNELİK
Anık ayrıca, D1 ve D2 belgeleriyle havalimanından otellere rezervasyonlu yolcu transfer eden servis araçlarına yönelik herhangi bir işlem gerçekleştirilmediğine de dikkat çekti, “Yasal taşımacılık yapanlarla sorunumuz yok, mücadelemiz hak gaspına sebep olanlara yönelik” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ertan
 18 Nisan 2018 Çarşamba 13:56
Baskan çiğli İzban önü korsan taksi dolu hiçbirinde T plaka yok.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz