MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Atila Genel Sekreter Sındır’ı ağırladı
Yerel Yönetimler
12 Mart 2016 Cumartesi 10:45

Başkan Atila Genel Sekreter Sındır’ı ağırladı

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır partideki yeni görevinin ardından ilk kez, geçen dönem başkanlık yaptığı Bornova Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile meclis üyeleri ve partililerin de katıldığı ziyarette, Sındır ve Atila sohbet edip belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Atila ziyaretin anısına CHP Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nın tasvir edildiği suluboya tablo ile Bornova yazılı kahve fincanı hediye etti.

OLGUN BAŞKAN’I KUTLUYORUM
Bornova’da Olgun Başkan’ın başarısının belediyenin başarısı olacağını vurgulayan Sındır “Onun başarısı ülkenin aydınlık geleceğinin bir başarısıdır. Bunu en iyi şekilde yaptığına yürekten inanıyorum, görüyorum. Burada Bütün partili arkadaşlarımızın üzerine düşen en temel görev; Başkan’a destek vermek ve yanında olmaktır. Olgun Başkanla beraber 5 yıl Belediye Meclisi’nde çalıştık. Olgun Başkan da meclis üyesi arkadaşlarıyla bu görevi çok güzel bir şekilde götürüyor. Bornova belediyemizden bize güzel dilekler ve olumlu görüşler geliyor. O nedenle Başkan’ı kutluyorum. Bizler makamlardan şeref alan insanlar değiliz.  Makam ve koltuklara şeref veren milletimizin bizden beklediği hizmeti üreten kişileriz. Olgun Başkan’ın da bunu gayet güzel yaptığını görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum“ dedi.

İlçe örgütüyle, gençlik ve kadın kollarıyla hep beraber çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da “İnşaallah bu güzelliklerin diğer ilçelerde, diğer kentlerde de olmasını diliyoruz. Bu huzurun ve birliğin ülkemizin her yerinde olması gerekiyor. Maalesef ülke olarak çok zor günler yaşıyoruz. Buradaki huzur ve barış ortamının her yerde tesis edilmiş olması gerekiyor. Keşke her yer İzmir gibi olsa. Genel Sekreterimizin ziyaretinden yı büyük bir mutluluk duyduk” diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz