MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Atila'ya gençlere destek onuru
Yerel Yönetimler
6 Nisan 2017 Perşembe 11:11

Başkan Atila'ya gençlere destek onuru

Bornova Belediyesi’nin yaşam standartlarını yükseltmek için yaptığı çalışmalara bir ödül de üniversiteli gençlerden geldi.

Şirketler ve iş insanlarının çeşitli kriterlere göre öğrencilerin gözünden değerlendirildiği Kristal Yaka İş Ödülleri’nin töreni EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, iş dünyasına yönelik olarak pek çok kategoride ödül verilen organizasyonda Gençlere Destek Özel Ödülü’ne layık görüldü.

İş dünyasını en geniş açıdan değerlendiren öğrenci organizasyonunda geçtiğimiz yıl Olgun Atila’nın aldığı Onur Ödülü’nün sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Başkan Olgun Atila, Kocaoğlu’nun yoğun programı nedeniyle yerine alamadığı törende hem kendi, hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adına Onur Ödülü’nü aldı. Başkan Olgun Atila, sunuculuğunu ünlü spor spikeri Dilara Gönder’in yaptığı, öğrenci topluluklarının dans gösteriyle renklenen ödül töreninde gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİLİMİN IŞIĞINDA, AYDINLIK GÜNLERE
Gençlerle birlikte olmak ve onların elinden ödül almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Bizim Evimiz ve ortak aklı ilke edindiğimiz yönetim anlayışımızda Ege Üniversitesi bizim en önemli partnerimiz. Bornovamızın bugünler gelmesinde siz gençlerin ve üniversitemizin büyük katkıları var. Bu güzel vatan Büyük Öndemiz Atatürk ve hiç düşünmeden canlarını feda eden şehitlerimizin bize armağanı. Bizlere düşen gören ülkemizi bilimin ışığında daha aydınlık günlere taşımak” diye konuştu.

2017 YILINDA ALINAN ÖDÜLLER
Gençlere Destek Özel Ödülü’nü Ege Üniversitesi İşletme Kulubü Başkan Yardımcısı Abdullah Meter’in elinden alan Başkan Atila, bu yıl Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından Ege’de Yılın Spor Adamı seçilmiş, Basketbol Adamları Derneği’nce de onur ödülüne layık görülmüştü. Bornova Belediyesi Golden City Awards adlı organizasyonda Altın Kent seçilmiş, Başkan Atila ödülünü İstanbul’da düzenlenen törende almıştı. Bornova Belediyesi aynı organizasyonda BİF(Bornova İçin Genç Fikirler) ve Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi projleriyle de ödüle layık görülmüştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz