MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Çerçioğlu personeli ile iftarda buluştu
Ege
22 Haziran 2017 Perşembe 14:51

Başkan Çerçioğlu personeli ile iftarda buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, personeliyle Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iftar programlarında personelini unutmadı. Personeli ile iftar yemeğinde biraraya gelen Başkan Çerçioğlu'nun sofrasına  CHP Aydın milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP eski Aydın Milletvekili Fatih Atay, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın başarısında büyük katkısı olan Büyükşehir çalışanları iftar yemeğine hoş geldiniz” diyen CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, konuşmasında tüm büyükşehir çalışanlarının ve ailelerinin Ramazan bayramını kutladı.

“HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Biz büyük bir aileyiz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Çerçioğlu, “Güzel Aydınımıza hep birlikte hizmet etmekteyiz. Bu hizmetlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Aydın halkı adına minnet duygularımı ifade ediyorum. Şimdiden ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın Kadın Mehteran Takımı ile semazen gösterisi iftar yemeğine ayrı bir renk kattı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz