MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Eskiyörük’ten Bakan Pakdemirli’ye: Para veren değil para kazandıran bakanlık olun!
Ekonomi
15 Temmuz 2018 Pazar 17:28

Başkan Eskiyörük’ten Bakan Pakdemirli’ye: Para veren değil para kazandıran bakanlık olun!

Tire Süt Kooperatifi Başkanı Eskiyörük, “Bakanımız genç ve İzmirli. Tarım Bakanı İzmirli olmalıydı. Bu oldu. Ben ithalata karşıyım. Çiftçiye para veren değil para kazandıran tarım bakanlığı istiyorum ve bunu sizden bekliyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Tire Sür Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

PARA VEREN DEĞİL PARA KAZANDIRAN BAKANLIK BEKLİYORUM VE BUNU SİZDEN İSTİYORUM
Tarım ve Orman sektörü buluşmasında konuşan Başkan Eskiyörük, “Bakanımız genç ve İzmirli. Tarım Bakanı İzmirli olmalıydı. Biz Türkiye’nin çok önündeyiz. Sütte iki kat önündeyiz. Türkiye’nin en kaliteli sütü İzmir’de üretiliyorsa. İzmir Türkiye’nin yol göstericisiyse Tarım Bakanı İzmirli olmalıydı. Bu oldu. Bu ülkede yoksulluk yaşanıyorsa kader değildir. 81 milyonu doyuracak bir potansiyelimiz var. Yeter ki kaynakları yerinde kullanalım. Biz bu konuda bakanımızı yalnız bırakmayacağız. Denetleme görevini biz kooperatiflere verin biz size hesap verelim. Temmuz aylarında sütte avanslar hava uçurdu. İlk defa bu Temmuz’da talep olmadı. Bu beni korkutuyor. Ekim ayında bir süt krizi olabilir. Ortak işletmeler kurulmalı. Ben bu ülkede hayal kuruyorum. Bu ülkeyi doyuracak bir Anadolu var önümüzde. Ben ithalata karşıyım. Çiftçiye para veren değil para kazandıran tarım bakanlığı istiyorum ve bunu sizden bekliyorum” dedi.

- BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN İZMİR'DE KOOPERATİFLEŞME MESAJLARI: MÜNBİT TOPRAKLAR KİRALANACAK!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz