MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gümrükçü’den Çiğli’ye ‘tapu’ müjdesi
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2020 Perşembe 13:49

Başkan Gümrükçü’den Çiğli’ye ‘tapu’ müjdesi

2017 yılında Alsancak’a taşınan Çiğli Tapu Müdürlüğü, vatandaşların tapu ile ilgili işlemlerini daha hızlı halledebilmesi amacıyla tekrar Çiğli’ye geliyor.

Üç yıldır Alsancak’ta bulunan Tapu Sarayı binasında hizmet veren Çiğli Tapu Müdürlüğü’nün, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda tekrar Çiğli’ye getirilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Tapu Müdürlüğü’nün Çiğli’de taşınacağı binanın yerinde incelendiği ve kısa süre içerisinde gerekli prosedürlerin tamamlanıp taşınma işlemlerinin başlayacağı belirtildi. Adliye binasının taşınmasından sonra Tapu Müdürlüğü’nün de tekrar ilçeye gelmesiyle birlikte Çiğlili vatandaşlar işlemlerini daha rahat ve hızlı halledebilecek.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: ÇİĞLİ HİZMETİN MERKEZİ OLACAK
Kamu hizmet binalarının Çiğli’ye kazandırılmasının önemli olduğunu ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza Çiğli’yi ayağa kaldıracağımızın sözünü vermiştik. Verdiğimiz bu sözleri tek tek yerine getiriyoruz.  Geçtiğimiz aylarda Belediye eski binamıza taşınan Adliyeden sonra şimdi de Çiğli Tapu Müdürlüğü’nün tekrar ilçemize geleceğinin müjdesini buradan Çiğlili hemşerilerimize veriyorum. Artık tapu ile ilgili işlemlerini uzun mesafeler gidip saatler süren işlemler sonucu halletmek zorunda kalmayacaklar. İş-Kur binası ile ilgili süreci de yakından takip ediyoruz. Temennimiz en kısa sürede İş-Kur inşaatının tamamlanarak faaliyete geçmesi. Hayatı, hemşerilerimiz için daha yaşanabilir kılmak adına hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Koncagül Şimşek
 3 Temmuz 2020 Cuma 09:48
Ataşehir Mah 8216.sk no: 24 de oturuyorum binamız önünde ki anayol tadilatı yapıldıktan sonra yolun işlek olması nedeniyle her ağır vasıta geçtiğinde binamız sallanmaktadır yola bariyer yapılması gerektiğini söylediğimiz halde mail attık ama ilgilenen olmadı artık Mahkeme den tespit isteyeceğiz artık zor durumda yız
 Ertuğrul ANDİÇ
 3 Temmuz 2020 Cuma 00:50
Başkanım sağol birde doğalgaz ve veznesi gelirse iyi olur
 ŞENGÜL US
 3 Temmuz 2020 Cuma 00:20
ÇOK tesekkurler başkanım.cok sevindirici bir haber.basarilarinizin devamını DILERIM.saglikla kalın.
 Osman
 2 Temmuz 2020 Perşembe 23:43
Teşekkürler, başkanım, hizmetler ici n...Harmandalı kokusunu da bertaraf edebilirsek çok memnun kalırız ...
 İBRAHİM INCE
 2 Temmuz 2020 Perşembe 23:27
15 yıldan fazla oldu AHMET taner kışlalı mah. 6840 sokakta teğmen ali rıza akıncı lisesi arkasındaki istinat duvarı yağmurlarda göçtü muhtarlara defalarca söylüyorum ilgilenmediler .belediye yetkilerde görmek istemiyor ki harabe durumda duvar yapılıp arkası da dolgu yapılırsa bende ağaçlandırmak istiyorum.lütfen bir görevli gelip görsün.
 İbrahim ince
 2 Temmuz 2020 Perşembe 23:18
İnsanlar tapu ıçın menemene gidiyordu.şimdi daha iyi olacak.TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM.
 Şükran Kök
 2 Temmuz 2020 Perşembe 22:37
Tapunun Çiğliden taşınması çok anlamsız Dı duyunca şaşırdım hani akla hizmet edildi bilmiyoru, biran önce tekrar gelirse çiğli halkı rahat eder
 H. Koray Yıkar
 2 Temmuz 2020 Perşembe 22:13
Tebrikler
 Ilhan koc
 2 Temmuz 2020 Perşembe 21:32
Evi aldim ciglide.tapu islemlerini suan faliyete gectimi.ciglide baskanim
 Cafer bağ
 2 Temmuz 2020 Perşembe 17:59
Çok güzel bir haber başarıların devamını dilerim ıyı çalışmalar başkanım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz