MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu Ankara’da: Masada adaylar!
Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2018 Salı 12:00

Başkan Kocaoğlu Ankara’da: Masada adaylar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir dizi temasta bulunmak için genel merkeze gitti. Aday adayları için görüş ve öneri sunması beklenen Kocaoğlu’nun örgütün hassasiyetlerini ileteceği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adayları başvurularını yaptı. İzmir’de 118 kişi meclis yolunu tutmak için partiye müracaatta bulunurken genel merkez örgütlere görüş ve önerilerini sordu.

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara’ya giderek iki kritik zirveye katıldı. Yücel, ana kademe, gençlik ve kadın kollarının taleplerini genel merkeze iletti.

Gelişmelerin ardından süreçte aktif olmasına kesin gözüyle bakılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir dizi temasta bulunmak için Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Örgütün ithal aday noktasında hassasiyeti olduğu bilinirken İzmir yerelindeki isimlerin oluşacak aday listesinde ön sıralarda yer alması isteniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun yeni dönemde seçilecek milletvekilleri için fikir sunacağı belirtildi. Başkan Kocaoğlu’nun örgütün içinden gelen, emek dökmüş isimlerden yana tavır koyacağı ve İzmir dışından gelecek isimlerin en minimuma indirilmesi için tavsiyede bulunacağı öne sürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz