MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu evini kiraya verdi!
Yerel Yönetimler
31 Ağustos 2015 Pazartesi 13:56

Başkan Kocaoğlu evini kiraya verdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yıllardır ailesi ile birlikte kaldığı Bornova’daki evini kiraya verdi. Evini güzellik ve sağlıklı yaşam merkezinin kullanımına açan Kocaoğlu Urla’daki evine taşındı.
Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Bornova'daki 115 yıllık tarihi Maltass Evi'ni restore etikten sonra uzun süre ailesi ile birlikte kalan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu evini kiraya verdi. Yıllarca ‘başkanlık konutu’ olarak bilinen Bornova’daki evinden ayrılan Kocaoğlu evi ilçede faaliyet gösteren güzellik ve estetik merkezi Nets Clup’ün yeni konsepti olan sağlıklı yaşam merkezi Nets Life’e kiraladı.  Bundan 10 yıl önce, bir dönem anaokulu olarak kullanılan binayı satın alarak Eşi Türkegül Kocaoğlu ile birlikte restore eden Kocaoğlu, Bornova’daki emektar evinden ayrıldı. Çeşme ve Urla’da yazlıkları bulunan Kocaoğlu Urla’daki evini aynı zamanda kışlık olarak da kullanma kararı aldı. Bundan sonraki zamanını Urla’daki evinde geçirmeyi düşünen Kocaoğlu, Urla’ya taşındı.
 


Kocaoğlu’nun kiraya verdiği evde Nets Life adı altında sağlıklı ürünler satılıyor. Özellikle organik ürünlerden yapılmış ürünler, yemekler müşterilere sunuluyor.  Erzene Mahallesi’ndeki tarihi evde Ege Bölgesi’ne özgü yemekler pişiriliyor.  Şirket, tarihi evi hazırladığı broşürler ve tanıtımlarda (başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun eski evi) olarak tanıtıyor.
 
 

Kocaoğlu’nun kentteki zenginlere “tarihi yapılara satın alarak sahip çıkın” çağrısından sonra satın aldığı evin restorasyonu 2005 yılında yaklaşık bir yıl sürmüştü. Dört katlı Maltass Evi’nin 6 odası, 2 mutfağı ve 3 banyosu bulunuyor.  Köşk yüz yılı aşkın süre önce La Fontaine Ailesi'nden Geoffrey Maltas'ın eşi Audrey Maltass tarafından inşa edilmişti.
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kiracıya
 31 Ağustos 2015 Pazartesi 18:11
Kiracının, broşürlerde başkanın adını referans göstermesi çok hafif olmuş. Olmamış yani!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz