MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu seçim sonuçları için ne dedi?
Yerel Yönetimler
25 Haziran 2018 Pazartesi 13:42

Başkan Kocaoğlu seçim sonuçları için ne dedi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim sürecinde örnek bir demokratik duruş sergileyen İzmirlilere teşekkür etti.

Yüzde 90'ları bulan katılım oranının, İzmir halkının demokrasiye bağlılığının önemli bir göstergesi olduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Zaman zaman tırmanan kutuplaşma eğilimine rağmen farklı siyasi görüşlerdeki hemşehrilerimizin birbirlerine karşı sağduyulu yaklaşımları, her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

Sıcaklıkların yüksek olduğu Ramazan ayına rağmen siyasi partilerin kampanyalarına gösterilen büyük ilgiyi "İzmir'in demokrasiye bağlığı" şeklinde yorumlayan Büyükşehir Belediye Başkanı şöyle devam etti:

"Hangi partiye oy verirse versin, sandığa koşarak İzmir’e yakışan bir seçim süreci yaşamamızı sağlayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere, kazanan tüm adaylarımızı yürekten kutluyorum. Hem birbirleriyle hem de yerel yönetimlerle uyumlu milletvekillerimizin yaratacağı sinerji, İzmir'e çok şey katacaktır. Dileğimiz, parti ayrımı gözetmeksizin, İzmir ve İzmirliler için el ele, gönül gönüle, omuz omuza çalışmaktır. Kentimize, ülkemize, geleceğimize sahip çıkacağız. Daha çok, daha çok çalışacağız. Teşekkürler İzmir!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yurttaş
 26 Haziran 2018 Salı 00:36
Dede ne diyorsa doğrudur. Dolgun başak gibidir dede.
 Gürkan
 25 Haziran 2018 Pazartesi 23:11
İzmir' de CHP yüzde 41 de kaldığı için Aziz Kocaoğlu suçlu ise CHP'nin genelde aldığı 22' lik oyda kalması kimin suçu ? ??
 Partili
 25 Haziran 2018 Pazartesi 22:18
Kemal Kılıçdaroğlu nu kimseye yedirmeyiz, partimizin genel başkanı bellidir, kimse partide huzursuzluk çıkarmasın
 Gürkan
 25 Haziran 2018 Pazartesi 14:13
Bazı süper zekalı arkadaşlar CHP' nin yüzde 41 almasının sorumlusu olarak Aziz Kocaoğlu 'nu göstermiş. Bu şehir CHP ' nin adayına yüzde 53-54 oy verip partiye 41 veriyorsa bunun sorumlusu belediye başkanı değil o partinin genel başkanıdır. Aziz Kocaoğlu 2009'da yüzde 56 oy almış birisidir. Tarihin en kalabalık İzmir mitingini yapan İnce bile o kadar oy alamadı. Kocaoğlu 50-60'lar arası gezerken parti 40-47 arası geziyorsa bunun sorumlusu bellidir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz