MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Özçınar'dan Bayram mesajı
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2017 Cuma 10:09

Başkan Özçınar'dan Bayram mesajı

İzmir Kiraz ilçesi Belediye Başkanı Saliha Özçınar 11 ayın sultanımübarek ramazan bayramının tüm İslam âleminin hayırlara vesile olmasını temenni ederek ramazan bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Saliha Özçınar ramazan bayramıyla ilgili şunları kaydetti; Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının Perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşlik duyguları içinde kucaklaştıkları günlerdir.

Şehir yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkânı veren dini bayramlarımızdan mübarek ramazan bayramında aramızdaki kırgınlıkları unutarak birlik ve beraberlik içerisinde geçirelim.
 

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz