MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Özçınar'dan Ramazan mesajı
Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2018 Salı 12:28

Başkan Özçınar'dan Ramazan mesajı

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar 11 ayın sultanı Ramazan ayı ile ilgili olarak mesaj yayınladı. “Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Özçınar “Ramazan ayı sadece oruç tutma değil paylaşma ayıdır” dedi.

Bu gece kılınacak teravih namazı ile başlayacak olan Ramazan ayı ile ilgili olarak Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar yazılı bir mesaj yayınladı. “11 ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Özçınar mesajında şu görüşlere yer verdi: 

“Ramazan Ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan Ayının ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ruhların arındığı, kalplerin parıldadığı, suçların ve günahların azaldığı bu mübarek aydaki bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile başta Kiraz ve İzmir’li vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz