MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Pekdaş'ın esnaf buluşmaları tam gaz!
Yerel Yönetimler
4 Mart 2018 Pazar 09:36

Başkan Pekdaş'ın esnaf buluşmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, seçimlerini tamamlayan esnaf odalarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine yönelik başlattığı hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

İzmir Kahveciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Başkan Pekdaş, Oda Başkanı İsmail Hakkı Kırdı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kahvecilerin sorunlarının konuşulduğu görüşmede Başkan Pekdaş’a Ardahan eski Milletvekili Faruk Demir de eşlik etti. Ziyarette Pekdaş Oda yönetiminden gelen talep ve önerileri dinledi. Oda Başkanı Kırdı, İzmir’de kayıtlı 3 bine yakın kahveci esnafının olduğunu, tüm üyelerle İzmirlilere kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi. Kırdı, Oda seçimlerinin ardından kendilerini ilk ziyaret eden belediye başkanının Pekdaş olduğunu da belirterek, “Oda yönetim kurulu adına size teşekkür ediyorum” dedi.

SORUNLAR EL BİRLİĞİYLE ÇÖZÜLECEK
Sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Pekdaş da, Konak’ın İzmir’in kalbi olduğunu, tüm kentin ekonomisinin burada döndüğünü söyledi. Sorunların çözümü için el birliğiyle çalışmak gerektiğini vurgulayan Pekdaş, “İzmir’in kalbinin attığı yer olan Konak’ta kararların, işlerin daha sağlıklı ve uyum içinde olması kentin bütününü etkiliyor. Bizler tüm kent sakinlerinin huzurlu ve mutlu yaşamasını sağlamak zorundayız. Bu yüzden sizlere de büyük sorumluluklar düşünüyor. Sizler hem eski kıraathane kültürünü yaşatmak hem de hemşehrilerimizin birbirleriyle iletişime geçmelerini, dünyadan ve kentimizden haberdar olmalarını sağlamak için çalışmalısınız. Bu bakımından halkın dertlerine derman olmanın, bir araya gelmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Birlikte bu kenti güzelleştirmeliyiz” dedi. Başkan Pekdaş, el birliğiyle tüm sorunların ortadan kalkacağını da söyledi. Ziyaret sonda Oda Başkanı Kırdı, Başkan Pekdaş’a teşekkür plaketi sundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz