MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sandal'dan Lider’e 100 gün raporu
Politika
10 Eylül 2019 Salı 17:21

Başkan Sandal'dan Lider’e 100 gün raporu

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Sandal, “İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalar ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. 100 gün raporumuzu sunduk” dedi.

EGEDESONSÖZ- Bayraklı Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Serdar Sandal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Sandal’a Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de eşlik etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Sandal, “Adalet mücadelesinin öncüsü; eşitlik, özgürlük ve refah içerisinde yarınların lideri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu İlçe Başkanımız Cemalettin Alper ile birlikte ziyaret ettik. Yerel seçim zaferimiz iktidar yürüyüşümüzün ilk adımıydı, omuz omuza devamı gelecek” dedi.

Ziyarete ilişkin ayrıca konuşan Sandal, “İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalar ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. 100 gün raporumuzu sunduk” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 10 Eylül 2019 Salı 18:51
Allah aşkına kim kimi neden kandırıyor.belediye başkanları, hele ilk defa başkan seçilenler 100 gün de belediyenin tesislerinin yolunu zor öğrenirler. sormak lazım daha özel kalem müdürünü atayabilmiş mi?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz