MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Selvitopu: Kişiye özel değil 500 bin insan proje yapacağız
Yerel Yönetimler
24 Mart 2019 Pazar 11:15

Başkan Selvitopu: Kişiye özel değil 500 bin insan proje yapacağız

Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda Millet İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, önce Bayburtlular ardından Bitlislilerle bir araya geldi. Yaptıkları her projeden toplumdaki insanların faydalanması gerektiğinin altını çizen Selvitopu “Biz bu 5 yıllık dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de kişilere özel değil, 500 bin insana hitap eden projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin 81 illinden insanların yaşadığı Karabağlar’da, Başkan Muhittin Selvitopu hemşehri derneklerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Selvitopu’nun ilk durağı Bayburtlular oldu. Barış Mahallesi’nde Bayburtlu hemşehrilerin yoğun olarak geldiği kahvede buluşan Selvitopu,  yeni dönemde yapılacak olan ulaşım yolları başta olmak üzere Karabağlar’ın imar planlarıyla da ilgili bilgi verdi. CHP İl Başkan yardımcısı Çetin Özdemir, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı toplantının ardından Selvitopu ikinci durağı Karabağlar Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu.

Dernek Başkanı Mustafa Çağlar, üyeler ile çok sayıda Bitlisli vatandaş tarafından karşılanan Selvitopu, burada da Karabağlar Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaların yanı sıra yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

ROZETİMİ ÇIKARIP YİNE HİZMETE ODAKLANACAĞIM
38 yıldır belediyelerde çalıştığını ve bu bilgi ve birikimini toplum yararına kullanmak için siyaseti seçtiğini belirten Başkan Selvitopu,  “Bundan başka hiçbir beklentim yok. Seçildikten sonra da daha önce olduğu gibi rozetimi çıkartıp yine hizmete odaklanacağım” dedi.

5 yıllık süre boyunca kişilerde değil topluma hizmet eden bir anlayışla belediye çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Selvitopu,  “Yine aynı şekilde kişilere değil, 500 bin insana hitap eden projeleri hayata geçireceğiz. Yaptığımız her işten toplumumuzdaki insanların faydalanması lazım” diye konuştu.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar’ın Türkiye’nin her yerinden göç aldığını belirterek, barış ve huzurun bu ülkede egemen olmasının tek dilekleri olduğunu söyledi. Yıldız ayrıca,  seçimlerde kendilerine oy verenin de, vermeyenin de aynı değerde olduğunu sözlerine ekledi.

ÇAĞLAR,  “SELVİTOPU, HALK İÇİN ÇALIŞIYOR”
Dernek Başkanı Mustafa Çağlar ise Muhittin Selvitopu ile 5 yıllık süre boyunca uyumlu çalıştıklarını söyleyerek,  “Başkan Selvitopu halk için çalışan bir başkan. Kendisinin ısrarla üzerinde durduğu Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının üniversite kampüsü olması, Poligon’daki askeri alanın tamamının rekreasyon alanı olması ve Kaymakamlık önündeki çukurunda meydan olarak yapılması gibi konularda bizler de diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte iş birliği içindeyiz ” dedi. 

Toplantı sonunda Başkan Selvitopu, Mustafa Çağlar’a günün anısına üzerinde Atatürk resminin bulunduğu ay-yıldız saat hediye etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz