MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Selvitopu'na sürpriz ziyaret
Yerel Yönetimler
13 Eylül 2017 Çarşamba 11:43

Başkan Selvitopu'na sürpriz ziyaret

İzmir’in tanınmış başarılı çocuk doktorlarından Uzman Doktor Mustafa Okçay, festival öncesi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Sıra dışı yaşam öyküsüyle dikkat çeken Okçay,  asıl mesleği doktorluğun dışında sanatçı kişiliğiyle de önemli eserlere imza atıyor.

İzmir’in tanınmış başarılı çocuk doktorlarından Uzman Doktor Mustafa Okçay, festival öncesi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kavacık Üzüm Festivali’ne davet edilmekten ve sanatsal etkinliklere katılacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Okçay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçekleştirilecek üzüm festivallerinin Kavacık’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Okçay ayrıca, festivalde emeği geçen başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere tüm belediye ekibine teşekkür etti. 

FESTİVALE RENK KATACAK
16-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kavacık Üzüm Festivali’nde Mustafa Okçay da karakalem çalışmalarını sergileyecek. Ayrıca romanlarını imzalayacak.

Uzman Doktor Mustafa Okçay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Okçay’ın eserleriyle festivale ayrı bir renk katacağını belirterek katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Selvitopu ayrıca, başarılı eserlerinden dolayı da Okçay’ı kutladı.

KİTAPLARINI İMZALADI
Kavacık Üzüm Festivali'ne belediye olarak büyük önem verdiklerini belirten Selvitopu, Kavacık üzümünü tüm dünyaya duyurmayı hedeflediklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Mustafa Okçay “Mandalina” ve “Maziye Hasret” romanlarının yanı sıra “Duyan Yok ki” adlı şiir kitabını imzalayarak Başkan Selvitopu’na hediye etti. Başkan Selvitopu da nezaket ziyareti ve festivale olan katkılarından dolayı Okçay’a Karabağlar'a özgü el oyması ahşap sandık hediye etti.

MUSTAFA OKÇAY KİMDİR?
Çocuk Doktoru Mustafa Okçay 1960 yılında Ankara’da doğdu. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden Tıp doktoru olarak mezun oldu. 1990 yılında çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman doktoru oldu. 2010 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nden emekli olduktan sonra halen görevini sürdürdüğü İzmir Özel Gazi Hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman doktoru olarak görev yapıyor.  “Mandalina” “Maziye Hasret” adlı 2 adet basılı romanı ile “Duyan Yok ki” adlı bir basılı şiir kitabı çıkardı. 2000’ den fazla şiir yazdı. Basılmakta olan “Çifte Hayat” adlı üçüncü romanı ise yakında kitapevlerindeki yerini alacak. Evli ve biri kız diğeri erkek iki çocuk sahibi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz