MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sengel'den Lider'e '1 yıl' raporu!
Politika
29 Mayıs 2020 Cuma 20:30

Başkan Sengel'den Lider'e '1 yıl' raporu!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Sengel, "Genel Merkez’imizin kapısını çaldık. 1 yıl içerisinde yaptıklarımızdan bahsettik" dedi.

EGEDESONSÖZ-  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel, görev başındaki bir yıllık süreçte, gerçekleştirdiği çalışmalar ve ileride hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Sengel, “Bugün Genel Merkez’imizin kapısını çaldık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, 1 yıl içerisinde yaptıklarımızdan, Avrupa Diploması Ödülü'müzden, Efes Tarlası Toprak Okulumuzdan ve birçok çalışmamızdan ve projelerimizden bahsettik. Kendilerine bir kez daha güveni için, verdiği tüm fikirler ve bu çok keyifli sohbet için teşekkür ederim. Buluşmamıza Efes Selçuk halkı adına küçük bir hatıra götürdük ve geleceğe dair, sosyal belediyeciliğe dair umutlarımızı tazeledik...” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz