MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Şengül’den teşkilata uyarı: CHP içindeki çekişme bizi ilgilendirmez!
Politika
22 Ekim 2018 Pazartesi 14:29

Başkan Şengül’den teşkilata uyarı: CHP içindeki çekişme bizi ilgilendirmez!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yerel seçim öncesi adaylık sürecinde CHP’li mevcut belediye başkanları ve aday adaylarının aleyhinde kullanılmak üzere kendilerine yine CHP içerisinden bazı bilgi ve bilgelerin geldiğini belirterek, teşkilata uyarıda bulundu.

Şengül, “CHP’nin kendi içindeki çekişme bizi ilgilendirmez. Hiçbir partilimiz CHP içindeki kavgaya alet olmasın. Bizim siyasi anlayışımıza, böyle oyunların içinde olmak yakışmaz. Teşkilat mensuplarımız, hiçbir planın içinde olmamalı ve dikkatli davranmalı” dedi.

AK Parti olarak yaklaşan yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını, proje ve hizmet odaklı bir strateji oluşturacaklarını vurgulayan Şengül, “CHP içindeki kaos ve karmaşa sadece seçim öncesinde değil, zaten her zaman devam ediyor. CHP’li belediyelerin kendi aralarındaki çekişmelerden vatandaşa hizmet etmeye zaman bulamamasının faturasını, tüm İzmir ödüyor. CHP’li belediyelerin başarısızlığı artık, kendi seçmenleri tarafından da kabul ediliyor. Bu noktada AK Parti olarak vatandaşlarımıza İzmir’in geleceği için hazırladığımız projelerimizi ve çözüm önerilerimizi aktaracağız. İzmir’deki mevcut AK Partili ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetlerden örnekler sunacağız. Biz seçim stratejimizi, CHP’nin adayları üzerinden yapmayacağız” dedi.

CHP’DE HİZMET DEĞİL, MAKAM KAVGASI VAR
Başkan Şengül, şöyle devam etti: ”İzmir halkına elbette CHP’li belediyelerin yetersizliğini ve kentimize verdiği zararı anlatacağız. Ancak yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP içindeki mücadeleye de kesinlikle alet olmayacağız. Bizim üzerimizden birtakım kişileri yıpratmaya çalışıyorlar. Siyasette her şey sadece kazanmak üzerine olmamalıdır. Siyasetin bir ahlakı, etiği ve kuralı vardır. Biz bunlardan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. CHP’nin yaptığı hizmet değil,  makam ve iktidar kavgasıdır. Zaten AK Parti’yi, onlardan ayıran temel fark da budur. AK Parti’de kimse makam ve mevkiye talip olmaz, milletimize hizmet için yola çıkar. Bu noktada ilçe teşkilatlarımız CHP içindeki kavgaya karışmasın, sadece partimizin çalışmalarına odaklansın.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 22 Ekim 2018 Pazartesi 23:36
doğalgaz zammını benzin zammını yüzde 30 a gelmiş faizi ne yapcaz.dünyada hangi ülkeler yüzde 30 faiz veriyor.
 planlama
 22 Ekim 2018 Pazartesi 21:30
Bir yatirim yapilirken kamu arazilerini kim planliyor? Ornegin Candarli liman arazisini kim planladi ve maliyeti ne kadar?
 sak
 22 Ekim 2018 Pazartesi 18:20
Senin kaos dediğin özgür iradesiyle karar veren insanlar topluluğu.Aklınız ermez siz ancak size tebliğ edileni yaparsınız.Gücün yetiyorsa kendi adına bir karar alsana.Binalinin hali meydanda,birsürü makama oturdu hiçbiri kendi iradesiyle değil.İtaat et rahat et zengin ol.Sonra Arınç ,gibi Davutoğlu gibi ,Gül gibi kenara atıl.
 Lombak
 22 Ekim 2018 Pazartesi 18:20
Zaten suç teşkil eden belge olduğunu düşünüyorsanız savcılığa verin. Ahkam kesmeye gerek yok.
 volkan
 22 Ekim 2018 Pazartesi 17:27
sizin izmire zararlarınızı napçaz peki sayın başkan ha? yapılmayan metro çevreyolu şehir hastanesi stadyum verilmeyen izinler ha ? bunlardan bahsetsene azcık
 Mehrap ADİL
 22 Ekim 2018 Pazartesi 16:09
Ekonomiyi göçerttiniz, adalet bitti,sağlık yitti,eğitim sizlere ömür. Çevre bitti,tarımsal faaliyet sıfır, hayvancılık can çekişiyor. Be adam sen hala CHP ile yatıp CHP ile mi kalkıyorsun. Bu ne vicdansızlık , umursamazlık , insafsızlık.
 haklısınız
 22 Ekim 2018 Pazartesi 14:43
Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yardım yapılırken İzmir'e 1 tl bile verilmedi. İsteyen ilçe kongrelerinde çıkıp aday olamadı, bazı ilçe kongreleri yapılmadı, il kongresi zaten yok. Millet pazar ve market fiyatlarından canından bezdi, elektrik ve doğalgaz zamları da eklenince durum vahim. Külliyenin bir günlük harcaması 1.8 milyon tl, vıp jumbo jet, ultralüks makam araçları vs. Ak Partide sadece hizmet anlayışı var haklısın sayın başkan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz