MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soylu'dan Orduluları ziyaret etti, müjdeyi verdi
Yerel Yönetimler
11 Şubat 2019 Pazartesi 13:17

Başkan Soylu'dan Orduluları ziyaret etti, müjdeyi verdi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Soylu Ordulu çiçek üreticilerine Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayii Bölgesi’nin ilçeye kazandırılacağının müjdesini verdi.

İlçedeki STK’ları ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayii Bölgesi’nin Menderes’e kazandırılacağı müjdesini veren Başkan Soylu, Ordulu çiçek üreticilerinin dünyaya açılacağını kaydetti.

Sözümüzü tuttuk

Ziyarette konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizde Ordulu hemşehrilerimizin yoğunlukla yaşadığı Altıntepe mahallemizin yollarını asfaltlayacağımızın sözünü vermiştik, bu sözümüzü de yerine getirdik ve Altıntepe mahallemizin yollarını altın gibi yollara kavuşturduk. Altıntepe mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın bizden en çok istedikleri hizmetleri yerine getirmiş olduk” dedi.

Çiçek üreticimiz dünyaya açılacak

Yeni dönemde Menderes’in tarımda İzmir’in merkezi olacağını kaydeden Başkan Soylu, “Çiçek üretimi yapan vatandaşlarımız için Çakaltepe mahallemizde 850 dönümlük hazine arazisini Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayii Bölgesi ilan ettirdik. Burada çiçek üreticimize 25’er dönem arazi tahsis edilecek. Bu arazide seracılık yapan vatandaşlarımız yüzde 0 faizle kredi kullanabilecekler, teknolojik seralarını o alanda yapabilecekler. Alana sadece seracılık değil, çiçek üretimiyle ilgili meslek lisesinden, konferans salonlarına varana kadar her türlü proje yapılacak. İkinci dönemimizde çiçek mezatını da ilçemize getirerek Menderes’imizi çiçeğin yurtdışına ihraç edileceği bir merkez haline getireceğiz. Kazanan Menderes’imiz olacak, kazanan Menderes’imizde yaşayan Ordulu hemşehrilerimiz olacak” ifadelerini kullandı. Menderes Ordulular Derneği Başkanı Süleyman Artçı da, Başkan Soylu’ya ilçeye kazandırdığı hizmetler ve Ordululara vermiş olduğu müjdeler için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz