MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sürekli Ankara’da: Gözler o listede
Politika
14 Mayıs 2019 Salı 17:15

Başkan Sürekli Ankara’da: Gözler o listede

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Kerem Ali Sürekli yaptığı yoğun görüşmelerin ardından Ankara’ya gitti.  Parti yöneticileriyle bir araya gelecek olan Sürekli, yarın yönetim kurulunu açıklayacak.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçimin ardından görevinden istifa eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yerine genel merkez tarafından atanan eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli çalışmaları tamamladı. 

Parti teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan deneyimli isim Sürekli, ilk olarak teşkilat ile görüştü. Daha sonra STK’lar ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek yeni yönetim kurulunu şekillendirdi. 50’si asil 50’si yedek olmak üzere toplam 100 kişilik liste yapan Başkan Sürekli, yeni ekibini onaylatmak için Ankara’ya gitti. İftar programına katıldıktan sonra parti yöneticileriyle görüşecek olan Sürekli, yarın (Çarşamba) son şeklini verdiği ekibini kamuoyuna açıklayacak. Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başta olmak üzere koordinatör milletvekilleri ve bazı isimlerle de temas kurması beklenen Sürekli, daha sonra yönetim kurulu içinden yürütme kurulunu seçecek. 

İzmir teşkilatında "uyumlu ve dengeli" bir isim olarak bilinen Sürekli'nin listesini yaparken birçok kesimden görüş aldığı biliniyor. Sürekli'nin listesinde parti içi dengeleri de koruması bekleniyor. Doğrudan kendi tercihleri yerine öneriler ve kanaatlerle şekillendireceği bir listenin çıkabileceği dile getiriliyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ak Parti'li
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 08:46
Yeni Yönetime Çalışmalarında başarılar dilerim . . Hayırlı , Uğurlu Olsun İnşallah . .
 tuna
 14 Mayıs 2019 Salı 23:24
kerem ali sureklide bir iş yok ki ekip yapsın yaptıgı ekip bir işe yarasın ak parti izmiri kaybetmiştir aldıgı 1 milyon oyu bir daha bu adamla gormesi mumkun degildir yazın bir kenara dogru cıkmazsa gelin asın beni
 kongre
 14 Mayıs 2019 Salı 18:35
Kimsenin mudahale etmedigi isteyenin aday oldugu tum ilcelerde ve il de kongre istiyoruz gerisi beyhude
 ali
 14 Mayıs 2019 Salı 17:38
Yeni başkan irade ortaya koyarsa başarılı olur.Eğer birilerine hatır sayarsa rezil olur.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz