MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay’dan şampiyon jimnastikçilere teşekkür
Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:09

Başkan Tugay’dan şampiyon jimnastikçilere teşekkür

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Jimnastik Federasyonu’nun Bursa’da gerçekleşen Federasyon Kupası’nda  Türkiye şampiyonluğu ve ikinciliği elde eden Karşıyaka Belediye Spor  Kulübü jimnastikçilerine teşekkür etti. Genç sporcuların başarılarıyla tüm ilçeyi gururlandırdığını belirten Tugay, “Başarılarınızın devamını bekliyoruz” dedi.

Bursa’daki Federasyon Kupası’nda gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Dilara Yurttaş, büyükler kategorisinde Türkiye İkincisi olan Doğa Ergöçmez ve geçen yıl aynı organizasyonda Türkiye Şampiyonu olan İlayda Şahin, öğretmenleri Derya Öner Ağan eşliğinde Başkan Tugay’ı ziyaret ettiler. Başarılarını kentin belediye başkanı  ile paylaşmak istediklerini belirten sporcular, belediye spor kulübü aracılığıyla kendilerine verilen destek için de Başkan Tugay’a teşekkür ettiler. 

“Sonuna kadar yanınızdayız”
Elde edilen başarının kendilerini çok sevindirdiğini belirten Cemil Tugay, “Çok gururlandık, çok mutlu olduk. Başarılarınız devam etsin inşallah. Vücudunuza sağlık. Bu başarı tamamen size ait ve daha başarılı olmanız için elimizden geleni yaparız. Sonuna kadar yanınızdayız” diye konuştu. 

Milli sporcu olmaları ve elde ettikleri başarılar sayesinde Kent Koleji’nde burslu olarak eğitim gördüklerini belirten öğrenciler, Karşıyaka Belediyesi adına daha çok kupa ve madalya kazanmak için çok çalışma sözü verdiler. Ayrıca Dilara Yurttaş’ın Slovakya’da, Doğa Özgeçmez’in ise Slovenya’da Mayıs’ın son haftası gerçekleşecek dünya kupası mücadelelerinde Karşıyaka’yı ve ülkemizi temsil edeceği belirtildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 karşıyakada yaşa
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:10
sporun ve sporcunun dostu baladiye.teşekkür ederiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz