MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Uyar’dan iddialı çıkış: Urla’da amiral gemisi CHP’dir!
Yerel Yönetimler
16 Ocak 2019 Çarşamba 11:40

Başkan Uyar’dan iddialı çıkış: Urla’da amiral gemisi CHP’dir!

Urla Belediye Başkanı Uyar, “Tavandaki ittifakın tabana birebir yansımayacağını düşünüyorum. Adayın kimliğinin daha ön plana çıktığı seçimlerdir yerel seçimler. İç Anadolu’daki ittifakla Ege’deki ittifak farklı olur. Urla’daki amiral gemi zaten CHP’dir. Yüzde 60’ların üzerine çıkılmış olan bir yerde tabi ki iş birlikleri önemlidir. Ama amiral gemisi CHP’dir. Yeniden aday gösterildiğim takdirde yüzde 60’ların üzerinde bir oyla Urla’ya hizmet etmek istiyoruz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Urla Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Sibel Uyar, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Başkan Uyar, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler özelinde önemli açıklamalar yaptı. Siyasi partiler arasında oluşturulan ittifaklar üzerinden konuşan Uyar, kendi adaylığına dair çarpıcı mesajlar verdi.

İlçede gerçekleşen proje ve yatırımlar konusunda geniş yelpazede açıklamalarda bulunan Uyar ilk döneminin ardından ikinci dönemi için yeniden kolları sıvamasıyla ilgili iddialı çıkışlara imza attı.

GEÇ KALINMIŞ BİR DURUM YOK
Partisindeki adayların henüz açıklanmamış olmasını değerlendiren Uyar, “2014 yılında adaylar 9 Şubat’ta açıklanmıştı, 18 Şubat’ta dosya teslim edilmişti. 2019 sürecinde de geç kalınmış bir durum yok” dedi.

ZEYBEK OYNANACAKSA BİZ OYNARIZ!
AK Parti ile MHP’nin yer aldığı Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin, ’31 Mart’ta Kordon’da zeybek oynayacağız’ açıklamalarına ve durumuna dair konuşan Uyar, “İzmir seçmeni herkesçe bilinen kentini ve cumhuriyetin değerlerini seven ve hayat tarzını asla değiştirmek istemeyen çok özel bir topluluktur. İzmir dışarıdan gelecek adayı kabul etmez. İzmir’de zeybek oynanacaksa biz oynarız, yıllardır oynadığımız gibi” açıklamasını yaptı.

URLA’DA AMİRAL GEMİ CHP’DİR!
ittifaklar özelinde konuşan Uyar, “Tavandaki ittifakın tabana birebir yansımayacağını düşünüyorum. Adayın kimliğinin daha ön plana çıktığı seçimlerdir yerel seçimler. İç Anadolu’daki ittifakla Ege’deki ittifak farklı olur. Urla’daki amiral gemi zaten CHP’dir. Yüzde 60’ların üzerine çıkılmış olan bir yerde tabi ki iş birlikleri önemlidir. Ama amiral gemisi CHP’dir. Yeniden aday gösterildiğim takdirde yüzde 60’ların üzerinde bir oyla Urla’ya hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 KARADUMAN
 25 Ocak 2019 Cuma 20:56
BEN AMİRAL GENARAL BİLMEM FAKAT URLADA BİR SİBEL UYAR VAR BİR SİBEL UYAR OLMASINI İSTİYORUM
 Zehra
 16 Ocak 2019 Çarşamba 19:02
Pozitif ayrımcılık yaparak kadına ve çocuklara verdiğiniz destek asla göz ardı edilemez. Kadınlar toplumda yerini aldı. Festivallerlede gastronomi turizmi öne cıktı. Oldukça fazla cafe, restoran açıldı. Böylece üreticide kazanmaya başladı. Dışarıdan bir çok ziyaretçi ağırlıyor Urla. Bu örnekler artabilir..... Neticede Sibel hanımın başkanlığı esnafla, kadınlarla elele vermesi Urla''yı marka yapmıştır.
 Ğulsevim Sezgin
 16 Ocak 2019 Çarşamba 18:44
Biz baskanimizi istiyoruz cok da memnunuz basladigi isleri tamamlamasi lazim
 Ah Urla ne çektin
 16 Ocak 2019 Çarşamba 18:09
Amiral mi. Size bu cesareti veren halk almasını da bilir. Urlada ne oldu ne değişti? Alístınız tabi kim aday gösterilse seçiliyor. Çalışmaya gerek yok. Urlada vahşi çarpık yapılaşmaya devam. Suç sizde değil. Sizi o makama seçen biz Urlalı ların. İnşallah komşularım ve hemşehrilerim de artık uyanır da sizlerden kurtuluruz.... Vermeyin bunlara oy ....
 ahmet
 16 Ocak 2019 Çarşamba 12:52
amiral battı hanımefendi...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz