MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Uyar personeliyle bayramlaştı
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2017 Cuma 15:56

Başkan Uyar personeliyle bayramlaştı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardımcıları Hüseyin Özdemir, Emine Sağlam Baş ve Ziya Çamsarılıoğlu, Ramazan bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaştı.

Başkan Uyar, Belediye birimlerini tek tek gezerek çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı. Bayram boyunca aileleriyle keyifli, sağlıklı, huzurlu zamanlar geçirmelerini dileyen Uyar, bayram sonrası enerji dolu bir tempoyla Urla’ya verimli hizmetler sunma temennisinde bulundu.
Şantiye alanındaki Fen İşleri ve Temizlik İşleri personelini de ziyaret eden Sibel Uyar, “Sizler bizim yüz akımızsınız. Bazen sinirleniyoruz, bazen gülüyoruz ama biz her zaman büyük bir aileyiz. Sizler bizlerin gidemediği yerlere gidiyorsunuz. Urla Belediyesini temsil ediyorsunuz. Ben sizlerden razıyım, Allah’ta sizlerden razı olsun. İyiki varsınız. Ramazan bayramınız şeker tadında geçsin” dedi.

Başkan Sibel Uyar miniklerin bayramını kutladı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi’ni ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Uyar, öğrencilere hediyeler verdi. İnşallah nice bayramlarımız olur diye Başkan Sibel Uyar, “Güzel yüzünüz her zaman gülsün. İnşallah mutlu, eğlenceli bir bayram geçirirsiniz. Sizler ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceğisiniz. Bu güzel ülkemiz sizlere emanet. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz