MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Yetişkin: Herkesi Seferihisar mandalinası yemeye bekliyoruz
Yerel Yönetimler
6 Aralık 2019 Cuma 10:20

Başkan Yetişkin: Herkesi Seferihisar mandalinası yemeye bekliyoruz

Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’nda her gün Seferihisar Belediyesi tarafından kilolarca mandalina ikram ediliyor.

Seferihisar Belediyesi; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen, İZFAŞ ve TÜRSAB tarafından düzenlenen Uluslararası 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda ziyaretçilere Seferihisar'a özgü zeytinyağı, mandalina kurusu, mandalina lokumu, lavanta yağı, lavanta sabunu, gödence üzümü gibi yöresel ürünler sunuluyor.

Ayrıca İzmir sınırları içinde en uzun sahile sahip olan Seferihisar, Ürkmez’den Ulamış Mahallesi’ne kadar olan otel, restaurant ve pansiyonları tanıtan broşür ve kataloglar Seferihisar Belediyesi standına gelen ziyaretçilere dağıtılıyor.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Herkesi İzmir Sokakları alanında bulunan Seferihisar Belediyesi standına davet ederken, Belediyemize ait mandalina bahçelerimizden toplanan mandalinalarımızı Cumartesi günü fuarın bitiş saatine kadar herkese ikram edip, Seferihisar mandalinasının farkını göstermek istiyoruz" dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz