MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan açıkladı... Ege'deki o belediye de denetleniyor!
Ege
9 Aralık 2017 Cumartesi 16:08

Başkan açıkladı... Ege'deki o belediye de denetleniyor!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden alınmasından sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den müfettiş açıklaması geldi. Gürün, hiçbir şikayet olmamasına rağmen İçişleri Bakanlığı'ndan 2 müfettişin denetim yapacağını söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi görevinden uzaklaştırması ardından gözler, diğer CHP'li belediyelere çevrildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, "İçişleri Bakanlığı'ndan 2 müfettiş, pazartesi günü belediyemize gelerek denetim yapacak. Bugüne kadar birçok kez denetim geçirdik. Kapımız herkese açık. Anlımız ak, başımız dik. Yasalara uygun görevimizi yürütüyoruz. Hiçbir şikayet olmadığı halde sürekli denetim yapılması bizim açımızdan manidar" dedi. (Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yeliz
 9 Aralık 2017 Cumartesi 20:59
Denetlensin bütün belediyeler
 Sayın Altuğ
 9 Aralık 2017 Cumartesi 19:25
Irak‘ın ve Libya‘nın adı cumhuriyetti.Seçim yapılıyordu Saddam ve Kaddafi %100 oy alıyordu.Ülkelerin adı kağıt üzerinde cumhuriyetti.Google‘da aramayın gerçeği insanlardan öğrenin hemde Belediye çalışanlarına sorun.İşin garibi ikimizin siyasi görüşü aynı ama siz futbol takımı tutar gibisiniz.Gerçeğin üzeri örtülemez.
 HASAN GÜRSEL ALTUĞ
 9 Aralık 2017 Cumartesi 17:23
Müfettişler Belediyelere sadece şikayet üzerine denetime gitmez rutin denetimler vardır. Sadece Chp'li belediyeler denetlenmez bütün partilerin belediyeleri de denetlenir. Kendine güvenen belediye denetimden rahatsız olmaz ,buyurun gelin denetleyin der. Denetim gereklidir .Chp'nin yaptığı bir bardak suda fırtına koportmaktır .Geoogle'da araştırın bugüne kadar sadece Chp'li belediye başkanları değil tüm siyasi partilerden de başkanlar açığa alınmıştır.
 2019 nisan ayı
 9 Aralık 2017 Cumartesi 16:48
Mülkiye Müfettişleri Ak Partili belediyeleri de hamdolsun denetlemeye başlayacaklar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz