MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama'da 'insanlık ölmemiş' dedirten hareket
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2020 Perşembe 11:27

Bergama'da 'insanlık ölmemiş' dedirten hareket

Bergama Kapalı Pazaryeri’nde içi nakit para ve ziynet eşyası dolu olan cüzdanı bulan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu ulaştıkları sahibine cüzdanı teslim ettiler. Cüzdanını nerede kaybettiğini bilmeyen ve iki gündür ağlamaktan gözleri kan çanağına dönen Şennur Durmaz, zabıta ekiplerini cüzdanı ile karşısında görünce sevincini gizleyemedi.

Cüzdanı bulunduktan sonra sahibini bulabilmek için büyük uğraş veren zabıta ekipleri, adeta bir dedektif gibi çalışma yürüttü. Cüzdan içinden çıkan alış veriş kartının ait olduğu markete giden ve markette kimlik numarasına ulaşan zabıtalar, kimlik numarası sorgulamasından şahsın adresini tespit ettiler. Daha sonra tespit edilen adrese giden zabıta ekipleri Şennur Durmaz’a içerisinde bin 130 tl para ve ziynet eşyası bulanan cüzdanı tutanakla teslim ettiler.

“YAŞASIN BELEDİYEMİZ ZABITASI”
Cüzdanı kaybettikten sonra iki gün boyunca üzüntüsünden ağlayan ve gözleri kan çanağına dönen Şennur Durmaz, cüzdanının bulunmasına çok sevindiğini dile getirdi. Şennur Durmaz, “İki gündür gözlerime uyku girmedi. Dişimden tırnağımdan artırdıklarımla biriktirdiklerimi bulan ve bana geri getiren belediyemiz zabıta ekiplerinden Allah razı olsun. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN KOŞTU’DAN ZABITA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR
Cüzdanı bulduktan sonra sahibini adeta bir dedektif gibi çalışma yaparak bulan zabıta ekiplerine teşekkür eden Başkan Hakan Koştu, “Hemşehrimizi kısa sürede bularak cüzdanını hemen teslim ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz