MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergüzar Korel isyan etti: Alaçatı feci bir halde!
Yaşam
10 Eylül 2017 Pazar 16:23

Bergüzar Korel isyan etti: Alaçatı feci bir halde!

Önceki gün Tarkan konserine Hülya Darcan’la gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, en önde yerini aldı.

Korel, “Hayatımda ilk defa Tarkan konserine geliyorum. Arkadaşlarım her zaman bana ‘Mutlaka Tarkan konserine git’ derdi. Sonunda gelebildim. ‘Dudu’, ‘Kuzu Kuzu’, ‘Kış Güneşi’ ve yeni albümden ‘Yolla’ ile ‘Beni Çok Sev’e bayılıyorum." dedi.

ÇEŞME ÇOK PAHALI

Gazetecilerle sohbet sırasında Çeşme'nin pahalılığından yakınan Bergüzar Korel " Bu yaz benim için güzel geçti. Ama Çeşme’nin pahalılığından yakınmak istiyorum. Attığınız adım başı para olmuş. Alaçatı özellikle feci bir halde. Ben Afrikaya’da, İspanya’ya da gittim bu sene. Ama oralarda harcadığım parayı inanın Çeşme ile kıyaslayamam. Acayip pahalı bir yer olmuş. Ben eski Çeşmeliyim” dedi. (Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sd
 11 Eylül 2017 Pazartesi 10:38
Çeşme kontrolden çıkmış çok kötü bir halde, ben artık çeşmeden 1 kuruş harçamıyorum, evin market alışverişini bile izmirden yapıp geliyorum, bu adi esnaf kendi bindiği dalı kesti herkesi ekonomik boykota davet ediyorum.
 ksk
 11 Eylül 2017 Pazartesi 08:56
konu ile pek ilgisi olmasada yazmak istiyorum.acaba sayın belediye başkanı reisdereden alaçatıya girerken sağ taraftaki pisliği hiç mi görmedi.gördü de tınlamadı mı.temizletmeyi düşünüyor mu.mübarek yer naylon torba ve mukavva ev cenneti sanki..sözüm aynı zamanda büyükşehir belediyesine de gelsin.
 Bülent ışık
 10 Eylül 2017 Pazar 19:11
Belediye başkanı çeşmenin girisinde ki eski meydani yeniledi .eski meydan da oturma yerleri vardı.yeni meydan da oturma yerleri yok.oturmak isterseniz mutlaka yemek yenen restaurantlara girmeniz lazım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz