MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bıçağın seri numarası yakalattı!
Ege
17 Haziran 2017 Cumartesi 09:25

Bıçağın seri numarası yakalattı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadının bıçaklan yaralayan zanlı, kullandığı bıçağın ambalajındaki seri numarası sayesinde yakalandı

9 Mayıs'ta Antik Tiyatro mevkisinde otomobiline binen T.K'nin (34), yağma amacıyla aracında karnından ve ellerinden bıçaklanmasıyla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, olay yerinde yeni açıldığı anlaşılan bir bıçak ambalajı buldu.

Ambalaj üzerindeki seri numaradan bıçağın Kocaeli'deki bir fabrikada üretildiği ve sadece bir süpermarketin Türkiye genelindeki şubelerinde satıldığı öğrenildi. Süpermarketin merkezi ile yapılan yazışma sonucu bıçağın, Bodrum Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınındaki şubesinden olay günü saat 18.30 da satıldığını belirleyen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinden şüpheliyi belirledi.

Şüphelinin, olayın yaşanmasından 5 saat sonra, otobüs terminalinde İstanbul'a bilet aldığı ve oradan da ailesinin yaşadığı Bursa'nın İnegöl ilçesine geçtiği belirlendi. Şüpheli Ü.Y. (31) Bursa'da gözaltına alınarak Bodrum'a getirildi.

Daha önce İstanbul'da 3 taksi gasbından kaydı olduğu, 15 yıl hapis cezası alıp 9,5 yıl hapis yattığı ve 5 ay önce cezaevinden çıktığı belirtilen şüpheli, Bodrum Asayiş Büro Amirliğinde ifade işlemlerinin ardından "nitelikli yağma" ve "Kasten adam yaralama" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu arada özel bir hastanenin Bodrum ilçesindeki kliniklerinden sorumlu olduğu bildirilen yaralı kadının, İstanbul'da tedavisinin sürdüğü ve 4 parmağında his kaybı olduğu öğrenildi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz