MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi’nden Fuar’da renkli etkinlikler
Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2017 Perşembe 12:00

Bornova Belediyesi’nden Fuar’da renkli etkinlikler

Bornova Belediyesi 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda birbirinden renkli etkinliklerle yer alacak. Bornova Belediyesi inovasyon ve enerji temasıyla 18-27 Ağustos tarihleri arasında açık kalacak Fuar’da 3 No’lu Hol’deki standında ziyaretçileri ağırlayacak.

Bornova Belediyesi, 18-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında kapılarını açacak 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda renkli etkinliklerle yer alacak. Bornova Belediyesi’nin proje, hizmet ve yatırımlarının da tanıtılacağı 3 No’lu Hol’deki standda  Fuar’ın “İnovasyon ve enerji” temasına uyumlu bir biçimde bilim etkinlikleri yapılacak.

Bornova Belediyesi’nin standı Fuar boyunca her gün 16.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Stant içinde çeşitli atölye çalışmaları yapılırken, İZFAŞ tarafından 3 No’lu Hol’ün önünde kurulacak sahnede de bilim şovları ve halk oyunları gösterisinden, latin danslarına, müzik dinletisinden cimnastik gösterilerine pek çok etkinlik yapılacak. Ziyaretçiler, Bornova Belediyesi’nin standında her gün enerji ile ilgili çeşitli atölye çalışmalarına katılabilecek.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tüm İzmirlilerin proje ve yatırımları tanıma imkanına sahip olduğunu belirterek, “Biz de bir yandan Bornova’da hayata geçirdiğimiz hizmet, proje ve yatırımları detaylarıyla ilgi duyan vatandaşlara anlatırken bir yandan da renkli ve bilgilendirici atölye çalışmalarıyla Fuar ruhunu yaşatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz