MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi’nden huzurevi sakinlerine deniz gezmesi
Yerel Yönetimler
1 Eylül 2015 Salı 10:45

Bornova Belediyesi’nden huzurevi sakinlerine deniz gezmesi

Bornova Belediyesi, Nevvar- Salih İşgören Huzurevi sakinleri için gezi düzenledi. Seferihisar’a götürülen 50 yaşlı keyif dolu bir gün geçirdi. Akkum Plajı’nda denize giren yaşlılar, Sığacık Kaleiçi’ni gezdi. Hem dinlenen, hem de eğlenen huzurevi sakinleri, hayli mutluydu
Bornova Belediyesi, Nevvar- Salih İşgören Huzurevi sakinleri için gezi düzenledi. Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda Seferihisar’a götürülen kadın-erkek 50 yaşlı keyif dolu bir gün geçirdi.
 
ATİLA ÇİFTİ YOLCU ETTİ
Başkan Olgun Atila, sabah saatlerinde Bornova Belediyesi’ne ait otobüslerle Huzurevi’nden alınan yaşlıları, Eşi Hikmet Atila birlikte uğurladı. Seyahat öncesi huzurevi sakinleri ile sohbet eden Atila Çifti, onlara araçlarına kadar eşlik ederek iyi yolculuklar diledi.


 
GENÇLERE TAŞ ÇIKARTTILAR
 Yolculuk keyifli anlara sahne oldu. Şarkılar ve türküler hep bir ağızdan söylendi. 1 saatlik yolculuğun ardından Büyük Akkum Plajı’na gelindi. Burada kendileri için düzenlenen alanda dopdolu bir gün geçiren yaşlılar, hem dinlendi, hem de eğlendi. Kimileri denize girdi, kimileri de sahilde yürümeyi tercih etti. Gün boyu içecek ikram edildi. Denizin kıyısında, ağaçlar altında hep birlikte öğle yemeği yenildi.  Gitar ve klarnet eşliğinde söylenen şarkılarda coşku hakimdi. Müziğin ritmine ayak uyduranlar, gençlere adeta taş çıkarttı.
 
KALEİÇİ’Nİ GEZDİLER
 Cankurtaranların gözetimindeki plajda ve gezi boyunca Bornova Belediyesi’nin sosyologları ve ilgili personeli ile Huzurevi ve  Düşevi(Düşkünleri, Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği) çalışanlarının eşlik ettiği huzurevi sakinleri, Sığacık’ta İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kaleiçi’ni de gezdi. Köy kahvesinde oturup çay içen yaşlılar, ikram edilen dondurmalarla serinledi. Dolu dolu geçen gezinin dönüş yolculuğu da en az gidişi kadar coşkuluydu.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz