MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi'nden park seferberliği
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2018 Pazar 09:39

Bornova Belediyesi'nden park seferberliği

Bornova Belediyesi, hem parkları yenileyip bakımlarını yapıyor hem de ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Kazım Dirik Mahallesi’nde 523 metrekarelik yeni bir park daha vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bornova Belediyesi, Kazım Dirik Mahallesi’nde 372/10 ve 372/12 sokak ile 372/21 sokakların kesişimindeki 523 metrekarelik alanda yeni bir parkı daha vatandaşların hizmetine sundu. Peyzajıyla dikkat çeken Park’ın 360 metrekaresi yeşil alan, 163 metrekaresi de sert zemin olarak düzenlendi. Parkta 8 adet bank da bulunuyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bir yandan mevcut parkların bakımını yaparken bir yandan oyuncakları ve spor aletleri eskiyen parkları baştan aşağı yenilediklerini belirterek, “Bunları yaparken ilçemize yeni parklar kazandırmak için de elimizdeki bütün uygun alanları değerlendiriyoruz. Kazım Dirik Mahallesi’ndeki yeni parkımızı da bu anlayışla yapıp Bornovamıza kazandırdık” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hatice
 25 Şubat 2018 Pazar 21:41
Kazım dirik mahallesinde çöp kutuların çevresi temiz değil vatandaş da bilinçli değil mikrop saçıyor hassasiyet bekliyoruz Pir Sultan Abdal parkına da bakım istiyoruz bir de esnaf kaldırıma yayılmasın kaldırımlar yayalarındır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz