MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova bayrama hazır: Hazırlıklar tamam!
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2017 Cuma 12:17

Bornova bayrama hazır: Hazırlıklar tamam!

Ramazan ayı boyunca Bornovalıları her gün bir mahallede kurulan iftar sofrasında buluşturan Bornova Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli hazırlıkları da tamamladı. Gıda işletmelerine yönelik denetimler yoğunlaştırılırken, ibadethaneler de bayrama hazırlandı.

Bornova Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı. Gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetimler yoğunlaştırılırken, yıl boyunca düzenli olarak temizlenen ibadethaneler bayrama hazırlandı. Yıl boyunca ilçe sınırları içinde bulunan 106 cami ve 1 Cemevi’nini temizleyen Bornova Belediyesi Bayram temizliği nedeniyle ekip sayısını da artırdı.  

BİRİMLER İŞBAŞINDA
Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmesi ve aksaklıkların yaşanmaması için Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi iş başında olacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ederken, başta Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü olmak üzere ilgili müdürlüklerde nöbetçi personeller bulunacak. Vatandaşlar dilek ve şikayetlerini daha önceden olduğu gibi Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonunu arayarak iletebilecek.

Ramazan Bayramı’nın barış ve huzur içinde geçmesinin en büyük dileği olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu bayram da her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bornovalıların bayramı sorun yaşamadan geçirebilmesi için yerel yönetim olarak üzerimize düşen hazırlıkları yaptık” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz