MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da masallar ile 'Uçabildiğin Kadar Yukarı'
Yerel Yönetimler
18 Haziran 2017 Pazar 10:37

Bornova'da masallar ile 'Uçabildiğin Kadar Yukarı'

Bornovalı çocuklar “Uçabildiğin Kadar Yukarı” adlı etkinlikte bilemece, masal ve hikâyelerle dolu bir gün geçirdi.

Bornova Belediyesi’nin Bornova Kent Konyesi ve Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü ile birlikte düzenlendiği, “Uçabildiğin Kadar Yukarı” adlı etkinlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklar; bilemece, masal ve hikâyelerle dolu bir gün geçirdi.

ANNE BABALAR EŞLİĞİNDE MASAL GÜNÜ
Büyükpark içindeki etkinliğe, Bornova’daki okulların anasınıfı öğrencilerinin yanısıra anne ve babalarının eşlik ettiği diğer minikler de katıldı. Projede görev alan 120 öğrenci, kurulan 40 stantta çocuklara farklı tekniklerle masallar anlattı. Stantlarda kullanılan materyallerin tamamen öğrenciler tarafından hazırlandığı etkinlik,  renkli görüntülere sahne oldu. Masallar diyarına keyifli dolu bir yolculuk yapan çocuklara, farklı öğrenme teknikleriyle bilgiler de verildi.

ATİLA: BORNOVAMIZ BİR ÜNİVERSİTE KENTİ
İlçenin her noktasının kampus alanı olmasını hedeflediklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornovamız bir üniversite kenti. Biz de yerel yönetim olarak Ege ve Yaşar Üniversitelerimizle mümkün olan her alanda işbirliği yaparak proje ve hizmetler ortaya koyuyoruz. Üniversiteli gençlerimizin masal etkinliği çocuklarımızın hayal dünyası geliştiren güzel bir çalışma oldu. Bu işbirliklerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz