MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da miniklerin sertifika heyecanı
Yerel Yönetimler
11 Aralık 2017 Pazartesi 11:05

Bornova'da miniklerin sertifika heyecanı

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi içinde düzenlenen Dost Bilim Evi 2017 Güz dönemi eğitimleri tamamlandı.

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde verilen Dost Bilim Evi 2017 Güz Dönemi Popüler Bilim Kulüpleri eğitimleri tamamlandı. Astronomi, Fizik, Kimya Biyoloji ve Robot Bilim derslerinde 8 hafta eğitim alan 289 öğrenci, katılım belgelerini düzenlenen törenle aldı.

16 kişililik laboratuar ve eğitim odalarında temel bilim etkinliklerini öğrenen çocuklara, dokunarak, hissederek ve deneyleri kendileri yaparak alternatif bir bilim eğitimi verildi. Ayrıca bu eğitimlerde öğrenciler, katıldıkları branşlarda bir bilim insanı nasıl çalışır, nasıl düşünür ve ekip çalışmasının önemi nedir gibi olguları öğrenme imkanı buldu.

Eğitimin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz Bornovalılar her konuda mütevaziyiz. Ama eğitim konusunda değiliz. Ana okulundan üniversiteye kadar Türkiye’nin en iyi eğitim kurumları Bornova’da yer alıyor. Biz de BELGEM ve Dost Bilim Evimizde binlerce öğrencimize eğitim desteği veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz