MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da önce meclis sonra iftar!
Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2019 Çarşamba 10:05

Bornova'da önce meclis sonra iftar!

Yoğun Meclis mesaisini tamamlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Meclis Üyeleri iftarda da birlikte oldu. Başkan İduğ'un ev sahipliğinde gerçekleşen iftara CHP, MHP ve İYİ Parti'nin ilçe başkanları da katıldı.

Bornova Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Meclis Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un ev sahipliğinde gerçekleşen iftara geçti. İftara CHP İlçe Başkanı Asım Güven, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yayla ve İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak da katıldı. Başkan İduğ, Bornova'da yaşanan birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BÜTÇE EN İYİ ŞEKİLDE KULLANILACAK
Bornova Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan İduğ,  "Bornova Belediyesi'nin bütçesini bu dönemde en iyi biçimde kullanacağımızdan emin olabilirsiniz. Kaynakları verimli kullanacağımızı üzerine basa basa anlatıyoruz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben bir iş adamıyım. Yönetimde beraber çalıştığımız profesyoneller var. Değerli meclis üyelerimiz var. Hepsinin görüşlerine saygı duyuyorum. Biz 5 yıl içinde Bornova'ya gerekli yatırımları yapmak ve kaynakları da doğru kullanmak için geldik" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz