MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'nın o mahallesine doğalgaz
Ege
23 Haziran 2017 Cuma 09:48

Bornova'nın o mahallesine doğalgaz

İzmir Doğalgaz, 2017 yılı yatırım programı kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan Bornova’nın Kemalpaşa Mahallesi’ne 01 Haziran itibariyle doğalgaz arzını sağlamaya başladı.

Yapılan açıklamada altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara gaz verildiği belirtilerek, bölge genelinde gerçekleştirilen çalışmaların temmuz ayı içerisinde tamamlanacağı kaydedildi.

Yatırım programı kapsamında doğalgaz altyapı genişletme çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz, Kemalpaşa Mahallesi sakinlerini doğalgazla buluşturdu. Gaz verilen sokakların takibinin www.izmirgaz.com.tr adresinden yapabileceğinin vurgulandığı açıklamada, bölge sakinlerinin İzmir Doğalgaz ile müşteri sözleşmesini yaparak doğalgazı kullanabilecekleri ifade edildi.

Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözleşme işlemleri İzmir genelinde bulunan 10 adet abone merkezinden yapılabiliyor.

Müşteri sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone numarası. Eğer sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise sadece abone numarası ile işlemlerini yapabiliyor. Sözleşme bedelleri İzmir Doğalgaz kurumsal web sitesinden öğrenilebiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz