MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’ya 3 yılda 3 kültür merkezi
Yerel Yönetimler
23 Eylül 2018 Pazar 10:28

Bornova’ya 3 yılda 3 kültür merkezi

Bornova Belediyesi, Atatürk Mahallesi Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi ve Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin ardından Doğanlar Kültür Merkezi’ni de hizmete açmaya hazırlanıyor.

Bornova Belediyesi arka arkaya ilçeye kazandırdığı Kültür Merkezleri ile fark yaratıyor. Atatürk Mahallesi Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi ve Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin tamamlanarak vatandaşın hizmetine açılmasından sonra Temmuz 2017’de inşaatına başlanan Doğanlar’daki Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’ni de tamamladı. Çevre düzenlemesi de bitmek üzere olan merkez, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

MERKEZİN ÖZELLİKLERİ  
Doğanlar Mahallesi 1517 Sokak’taki 1.700 metrekarelik alanda yapılan Çok Amaçlı Kültür Merkezi, çağdaş mimariye sahip. 3 katlı Kültür Merkezi’nin bodrum katı otopark olarak kullanılacak. Tesiste, Kadın Danışma Merkezi ve bu bölüme ait atölyelerin yanı sıra vatandaşlarının kullanımına açık olacak çok amaçlı bir salon da bulunuyor. Ayrıca Dost Market’in Doğanlar Şubesi de bu Merkez’e taşınacak. 

Doğanlar Mahallesi’ne bir çok yatırım yaptıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bölgeye Bornova Stadı’nın dışında son dört yılda bugüne kadar yapılan yol kadar yolu kullanıma açtık. Şimdi de vatandaşlarımız istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projemizi tamamladık” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ben
 24 Eylül 2018 Pazartesi 14:08
altındağında bornovaya bağlı olduğu gerçekliğinede bakarmısınız?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz