MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’ya yeni lezzet durağı, ‘başkanları’ buluşturan açılış
Ekonomi
24 Temmuz 2015 Cuma 16:16

Bornova’ya yeni lezzet durağı, ‘başkanları’ buluşturan açılış

Bornova’da kaliteli lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. Fevzi Eken ve Gürkan Dakım ortaklığında Konyalı Lezzet İncisi ismiyle hizmet verecek olan restoranın açılışı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın da katılımıyla gerçekleşti.
EGEDESONSÖZ - İzmir’in kaliteli lezzet duraklarının başında gelen Kervansaray Restoran’ın sahibi Fevzi Eken Bornova’da yeni bir pide ve kebap salonunu hizmete açtı.


 
Adalet Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi’nde Fevzi Eken ve Gürkan Dakım’ın ortaklığıyla açılan yeni restoran Konyalı Lezzet İncisi ismiyle faaliyet gösterecek.
 
Açılışa Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İzmir milletvekili Kamil Okyay Sındır ve çok sayıda vatandaş katılım gösterirken çevreden gelen ilgi yoğundu.


 
‘Lezzette İnci kalitede birinci’ sloganıyla açılan restoranın menüsü oldukça zengin. Çorba, pide, döner, kebap çeşitleri ile halka hizmet verecek olan Konyalı, ayrıca 24 saat boyunca açık olacak.  
 


LEZZET İNCİSİ…
İşletme sahiplerinden Fevzi Eken açılışta, “Bir sürü Konyalı var ama bizimkisi aynı zamanda Lezzet İncisi…  Kervansaray adlı bir iş yerim daha var. 30 yıldır işletmecilik yapıyorum. 55 kişi yanımda çalışıyor.  Daha çok şubeler açmak ve istihdam yaratmak istiyorum. Yaptığım işi en iyi şekilde yürütürüm. Siz işinizi en güzel şekilde yaparsanız insanlar sizi bulur.  Günün koşullarına da uygun bir fiyat politikası izleyeceğiz” açıklamasını yaptı. 
 
KALİTEDE BİRİNCİYİZ…
İşletmenin diğer sahibi Gürkan Dakım da şunları söyledi: Etli ekmek, bıçak arası Mevlana da iddialıyız hatta tekiz diyebiliriz. Her kesime hitap ediyoruz. Çiftliklerle çalışıyoruz.  Fiyatlarımız her bütçeye uygundur.  Şu an bu şubede 35 kişiye istihdam yaratıyoruz. Karşıyaka, Konak, Buca gibi semtlerde de şubeler açmak istiyoruz. Lezzet denince kalitede birinci olduğumuz için bizi denesinler.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ferhat Altınışık
 24 Temmuz 2015 Cuma 18:22
Hayırlı olsun bol kazançlar
 AHMET ŞEN
 24 Temmuz 2015 Cuma 17:17
Hayirli olsun Fevzi abi Allah hayirli işler versin
 AHMET ŞEN
 24 Temmuz 2015 Cuma 16:45
Hayirli olsun Fevzi abi Allah hayirli işler versin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz