MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bostanlı İskelesi'nin ticari alanları için ihale zamanı!
İnşaat/Emlak
7 Eylül 2019 Cumartesi 08:46

Bostanlı İskelesi'nin ticari alanları için ihale zamanı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karşıyaka’da bulunan Bostanlı Vapur İskelesi’nin ticari alanlarını ve otoparkını bütün halde 5 yıllığına kiralama kararı aldı. 1. Yıl için istenen aylık muhammen bedelin KDV ile birlikte 94 bin 400 TL olduğu belirtildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel müdürlüğü ihale yapma kararı aldı. Genel Müdürlük, Bostanlı Vapur İskelesi’nin ticari alanlarını kiraya verecek.

İlanda yer alan bilgiye göre; Karşıyaka’da bulunan Bostanlı Vapur İskelesinin üst katlarındaki; 1. Kat (Galeri Katı) yaklaşık brüt 850,00 metrekare kapalı alan ve 2. Kat (Teras Katı) yaklaşık brüt olarak; 319,00 metrekarelik kapalı alan, bin 96,00 metrekare açık teras alanı ile yaklaşık bin metrekarelik açık otopark alanının bir bütün halinde kiralanması kararı alındı.

Ayrıca, ‘Kiralamaya konu taşınmazın aylık muhammen bedeli 1. Yıl için Aylık 80 bin TL+KDV (KDV dahil 94 bin 400 TL) olup ihaleye katılabilmek için teklif edilen yıllık kira bedelinin (KDV dahil) yüzde 3’ünden az olmayacak şekilde geçici teminat verilmesi gerekmektedir’ şeklinde bilgilendirme de yapıldı.

İhale 25 Eylül Çarşamba Günü saat 11:00’de gerçekleşecek. Kira süresinin ise 5 yıllık olacağı aktarıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz