MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca'da yaz kursları başlıyor
Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:43

Buca'da yaz kursları başlıyor

Buca Belediyesi okulların yaz tatiline girmesiyle ilçedeki çocukların yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için yaz kursları açıyor. 7 – 14 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak verilecek kursların kayıtları 5 Haziran’da son bulacak.
İZMİR - Kentin tüm kesimlerinin belediyenin hizmetlerinden aynı oranda yararlanabilmesi amacıyla projelerini şekillendirdiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Tüm dünyanın olduğu gibi Bucamızın da geleceği çocuklarımız… Bucalı çocuklarımızın yaşadıkları kentten keyif almalarını, güzel zaman geçirmelerini istiyoruz. Yaz tatillerini unutulmaz kılmak için açılan kurslarımıza tüm minik dostlarımızı bekliyoruz. Hem eğlenip, hem de öğrenmenin keyfini yaşayacaklar” dedi.

KURSLAR 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Yaz tatili boyunca Bucalı çocuklara keman, gitar, resim, tiyatro, bilgisayar ve yabancı dil kursları ücretsiz olarak verilecek. Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde uzman eğitmenler tarafından verilecek yaz kursları, 22 Haziran’da başlayacak, 28 Ağustos’ta sona erecek.

Yaz kurslarına katılmak isteyenlerin, Vali Rahmi Bey Mahallesi 116, sokak no:15 adresinde yer alan Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Bilgi almak isteyen vatandaşlar ise (0232) 420 8280 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.
 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz