MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca'nın kursiyerlerinden büyük başarı
Yerel Yönetimler
9 Ekim 2018 Salı 10:14

Buca'nın kursiyerlerinden büyük başarı

Belediye etkinliklerinde sahne alıp başarılı performanslarıyla göz dolduran kursiyerler, 2018 YKS sonuçlarında Türkiye’nin gözde üniversitelerine yerleşme başarısı gösterdi.

Buca Belediyesi’nin açtığı halk oyunları kursuna katılıp 4 yılı aşkın süredir düzenlenen etkinliklerde dikkat çeken dans gösterileri ortaya sergileyen kursiyerler, sanatın ve sporun eğitim hayatına engel olmadığını başarılarıyla ortaya koydu

SEÇKİN ÜNİVERSİTELERE YERLEŞTİLER
Buca Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nu oluşturan 16 kursiyerden üniversite sınavlarına hazırlanan 10’u Türkiye’nin gözde üniversitelerine yerleşme başarısı gösterdi. İnşaat ve elektrik-elektronik  mühendisliğinden iktisada, sosyolojiden konservatuara kadar çeşitli bölümlere yerleşen gençler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı makamında ziyaret etti. Kurs sayesinde disiplin, verimli zaman geçirme ve sosyallik kazandıklarını, Türkiye’nin çeşitli yörelerinin halk danslarını öğrenerek kültürel gelişim sağladıklarını belirten öğrenciler verdiği destek için Başkan Piriştina’ya teşekkür etti.

TÜM AİLELERE ÖRNEK OLSUN
Ailelerin özellikle sınav dönemlerinde zaman ve performans endişesine düşerek çocuk ve gençleri spor ve sanat programlarından uzaklaştırmasının doğru olmadığını vurgulayan Başkan Piriştina, “Gençlerimiz hem sanatlarını ortaya koydu, hem de eğitim hayatlarında başarıyı yakaladı. Sanat ve sporun disiplini eğitim hayatlarına da yansıdı, bizleri gururlandırdılar. Bu başarı tüm ailelere ve çocuklara örnek olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz