MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bucaspor şeytanın bacağını kırmak istiyor
Spor
22 Ağustos 2017 Salı 13:37

Bucaspor şeytanın bacağını kırmak istiyor

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk maçında cumartesi günü evinde Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek Bucaspor, son 3 yılda ilk haftada oynadığı karşılaşmaları kazanamadı.

En son 2013-14'te 1'inci Lig'de Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenip sezona başlayan sarı lacivertliler, daha sonraki ilk 3 maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti. Bucaspor 2014-15 sezonunda küme düştüğü 1'inci Lig'e Altınordu ile 1-1 berabere kalarak başlarken, 2015-16'da 2'inci Lig'e Amed Sportif'e 3-1 yenilerek merhaba dedi.

Geçen sezon da ilk haftada yine Keçiörengücü ile karşı karşıya gelen İzmir ekibi, Ankara'daki müsabakayı tek golle kaybetti. Bu sezona galibiyetle start vermek isteyen Bucaspor, Keçiörengücü maçında 3 puana kilitlendi. Sportif Direktör Halim Karaköse, futbolcuların lige en iyi şekilde hazırlandığını söyledi. Taraftara 3 puan armağan etmek istediklerini anlatan Karaköse, "Son iki senede istediğimiz başarıları kazanamadık. Ancak yeni sezon çok farklı olacak. Saha ve seyirci avantajıyla sezonu açacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz