MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Çiğli’deki seçimde 'sahte oy' iddiası: O seçimler iptal!
Politika
22 Eylül 2017 Cuma 15:57

CHP Çiğli’deki seçimde 'sahte oy' iddiası: O seçimler iptal!

CHP Çiğli’de delege seçimleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İlçenin önemli mahallelerinden Ataşehir’de ‘sahte oy’ kullanıldığı iddiasıyla seçimler iptal edildi. Dosyanın il yönetimine gönderileceği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ-  CHP Çiğli’deki delege seçimlerinde yaşanan gerginlikler ‘sahte oy’ iddiaları ile yeni bir boyuta taşındı.

Mevcut yönetim ile muhalefet arasında ciddi çekişmenin yaşandığı Çiğli’de 13 Eylül günü önemli mahallelerden olan Ataşehir’de yapılan seçimler iptal edildi.

MERTOĞLU: SON SÖZÜ İL SÖYLEYECEK
4 oy farkla muhaliflerin kazandığı seçimde ‘sahte oy’ kullanıldığı iddiaları ortaya atılırken CHP İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Egedesonsöz’e açıklamalarda bulundu.

Mertoğlu, “yaptığımız incelemelerde bir tane ölü seçmeni, 3-4 tane gelmeyen kişiye bir de nüfus cüzdanı yanında olmayan kişi oy kullandırtıldığı tespit ettik. İlçe yönetimi olarak aldığımız kararla seçimi iptal ettik. Dosyayı il yönetimine göndereceğiz. Son sözü söyleyecek” dedi.

Mahalledeki muhalefet temsilcileri de olayı bu şekilde bırakmayacaklarını, iptal tutanağında kimlerin imzası olduğunu görmek istediklerini belirtti. Bu konunu gerekirse genel merkeze kadar taşınacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Veli ASLAN
 22 Eylül 2017 Cuma 16:37
İlçe başkanı ve Belediye başkanı seçimi kaybetmelerini hazmedemişler sanırım. Yahu sorarlar adama, o seçimde oy kullandırtan ve denetleyen siz değil misiniz? İlçeden ve ilden yöneticiler varken, nasıl gelip kullandırtabiliyorlar. Bu tür girişimler her zaman haksızlığa uğrayanı güçlendirir. Eğer il başkanı ve yöneticileri seçimi iptal eder ise, tekrar yaşanacak seçimde hezimete uğrar. Farkta öyle 4 ol değil katlayarak gider. İzleyin görün.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz